Artikeln är en betald annons för Aware Nutrition.

Aware Nutrition grundades 2019

Aware Nutrition är en verksamhet som tillverkar och säljer specifika kosttillskott. Bolaget grundades 2019 och deras första lansering var en PWO (pre-workout) som fick mycket exponering i sociala medier. Deras Instagramkonto består av många följare och snyggt flöde med inbjudande bilder på produkterna.

Svensktillverkat kosttillskott

Vad skiljer Aware Nutritions produkter mot deras konkurrenter? Deras grundidé var att lansera testade produkter med så hög kvalitet som möjligt. Därför tillverkar dem alla sina produkter på svenska fabriker i GMP certifierad miljö. GMP är ett regelverk som styr tillverkning av kosttillskott för att kvalitetssäkra produkternas värde och funktion. När produkten är GMP certifierad så bidrar det per automatik till extra trygghet och kvalitet.

Sedan lanseringen 2019 har Aware Nutrition fått mycket uppmärksamhet på sociala medier där många influencers regelbundet postar bilder och videos med deras varumärke.

Deras sortiment

Aware Nutrition har ett litet utbud av noga utvalda produkter som är de mest vanliga inom fitness.

 • Aware 100% Whey

  Ett vassleproteinpulver som finns i smakerna choklad och vanilj. Proteinpulvret är tillverkat på svenska råvaror helt utan fillers. De beskriver själva att pulvret löser sig enkelt i mjölk och vatten pga. Dess råvaror. Produkten har även ett mycket lågt innehåll av kolhydrater och fett.

  Pris: 229kr
  Storlek: 900g
  Köp 100% Whey här..

 • Aware PWO

  En pre-workout som ger dig extra energi, blodflöde och pump. De har en utvecklad formula som ska ta din träning till nya nivåer. Detta är en produkt som ska intas 20-30 minuter innan fysisk aktivitet. Efter 30 minuter när du börjat ditt pass ska du få båttre pump, fokus och energi.

  Pris: 349kr
  Storlek: 400g
  Köp PWO här..

 • Aware BCAA

  Produkten innehåller de tre grenade essentiella aminosyrorna L-leucin, L-valin och L-isoleucin. Dessa proteinstenar kan inte kroppen tillverka och måste tillföras via kosten eller genom kosttillskott. BCAA förbättrar din återhämtning och bidrar till muskeltillväxt. Aware Nutritions BCAA är även helt fri från socker och kan användas före, under och efter träning.

  Pris: 249kr
  Storlek: 330g
  Köp BCAA här..

Vill du testa Aware Nutritions produkter?

Inlägget publicerades i Blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *