Inlägget innehåller annonslänkar från Protein.se och Fitnessguru.com.

Utbud:

Effekt:

Pris:

  • Förbättrad styrka
  • Ökad muskelmassa
  • Bättre uthållighet och prestation
  • Bevisad effekt

Vad gör kreatin med kroppen?

Kreatin är en substans som finns i kroppen. Dess uppgift är att omvandla energi som kroppen har lagrat till rörelseenergi. Denna substans finns i våra muskler och förekommer ofta i livsmedel som kött och fisk. Du kan få i dig detta dagligen genom att bara se till att du får i dig fisk / kött. Men om du är fysisk aktivitet så kan det även vara bra att ta ett tillskott. Speciellt om du är vegan så kan kreatinet förbättra din träning då du har svårare att få i dig ämnet genom kosten. Du kan hitta kreatin i en mängd produkter, t.ex. kött och fisk. Men även genom tillskott i form utav pulver, kapslar, eller tabletter. Så även om du inte vill äta mer kött och fisk så går det ändå mycket bra att få i sig det lilla extra kreatinet. För att du skall orka mer och se bättre resultat efter din hårda träning. Om du får i dig detta i samband med att du tränar så kan du se till att öka din muskelstyrka. Men även se till så att din muskeltillväxt är bättre.

Detta ämne hjälper kroppen vid explosiv träning. Vilket är ett av de bästa sätten att träna på om du vill få större muskeltillväxt. Det kan ta lite tid innan du känner av kreatinet. Men efter max 7 dagar av ett ökat kreatin intag så kommer du att märka av skillnaden.

Kreatin vid träning

Kreatin är en viktig del av kroppens skapande av muskler. Denna substans gör så att musklerna kan pressas mer i samband med explosiv ansträngning. Det är bra då det leder till att kroppen får det enklare att utföra explosiv träning. Vilket i sikt hjälper dig att se bättre resultat i din träning. Oavsett om du tränar styrketräning på ett gym, löper, elitidrottar eller paddlar. Kreatinet kommer att hjälpa de musklerna som just du tränar vid din valda aktivitet.

Det är inte skadligt att bruka kreatin, och det kan ge en prestationsökning på 5-10 procent. Vilket är en hel del då effekten hjälper till snabbt för att du skall få en bättre prestation. Det hjälper muskelmassan att växa snabbt och effektivt. Så detta kan vara bra att ha i åtanke när du försöker röra dig mot ett hälsomål. Oavsett om det innebär att du vill sänka procenten fett du har på kroppen. Eller om du vill öka i muskelmassa. Om du ser till att dina muskler utsätts för ordentlig träning så kommer dem att ta åt sig mer av din energi. Vilket kommer påverka dig positivt då den energin annars hade kunnat lagras på kroppen

Rekommenderade kreatintillskott:

kreatin monohydrat pulver

KREATIN MONOHYDRAT PULVER

Från Protein.se

Läs mer/köp

Kreatin i pulverform

Om du föredrar att få i dig kreatinet i pulverform så går det mycket bra. Den dagliga dosen av kreatin via tillskott är 3-5 gram dagligen. Du kan blanda pulvret med vatten för att enklare få ner det i ditt system. Det kan vara bra att se över hur mycket kreatin du får i dig dagligen innan du börjar ta tillskott. Inte för att det är farligt att bruka lite för mycket kreatin. Men för att se till att du får i dig den omptimala mängden kreatin.

Du kan ta reda på hur mycket du får i dig dagligen genom att se över din kost. Då kan du se hur ofta du äter kött, fisk, eller fågel. För att senare se hur mycket kreatin som t.ex. finns i 100g kött. Vanligtvis tar man kreatinet i en period på 4-6 veckor. För att sedan pausa i 2 till 4 veckor för att kroppen skallnyttja det intaget som du har. Efter dessa 2 till fyra veckor går det bra att fortsätta med ditt intag av kreatin.

Kreatin som tabletter och kapslar

Om du föredrar att få i dig kreatinet snabbt och effektivt så kan vi rekommendera piller och kapslar som innehåller kreatin. Det är bra som ett alternativ till pulverformen eller kosten om du inte får i dig det kreatin du behöver genom den. Det är svårt att få i sig den optimala dosen av kreatin genom kosten. Det skulle innebära att du konsumerar ett kilo av fisk eller kött per dag. Något som är möjligt men det kanske inte är det bästa sättet att få i sig kreatin. Speciellt inte då det går att få i sig det på ett enklare sätt.

Dessa kapslar och tabletter är perfekta innan träningen för den där boosten som just du behöver. 5-10 procent bättre resultat kan förväntas efter du har konsumerat 4-5 gram kreatin dagligen i upp till en vecka. Du kommer att se, och framför allt känna resultaten av denna prestationshöjare.Om du upplever att du har problem med din träning, att det känns som att du är i en svacka. Eller om du bara vill ha det där lilla extra för att göra din träning mer effektiv. Så är kreatinet ett bra hjälpmedel. Lika väl i tablettform, kapslar, som i pulverform.

Har du testat kreatin? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *