Inlägget är reklam för Simple Feast och innehåller annonslänkar.

Simple Feast – Hälsosam mat med hemleverans

Varje tisdag får du en box med hemleverans till din dörr. Boxen innehåller en komplett och nyttig middag för tre olika kvällar. Du får självklart välja själv om du önskar den vegetariska eller veganska menyn, du väljer även hur många portioner du önskar. Boxarna är anpassade för att hålla maten kyld tills du kommer hem, du behöver alltså inte vara på plats hemma för att ta emot maten.

Simple feast har som mål att skapa hållbar, god och nyttig mat som passar alla. De fokuserar enbart på växtbaserad mat. Varför? De bidrar till miljön samtidigt som de anser att växtbaserad mat är den mat som våra kroppar mår bra utav. De har en tro om att framtiden är växtbaserad och att äta hälsosam och lättlagad mat är hållbart i längden. Istället för att äta på restaurang eller tänka på vad du äter så hjälper Simple feast dig genom att leverera enkla och nyttiga middagar, klara på 10 minuter.

Läs mer & handla här

Detta får du

Bekvämlighet

Matkassen levereras direkt hem till din dörr. Varje meny kan tillagas enkelt på 10 minuter eftersom de flesta ingredienser redan har förberetts för dig. Allt ingår så att du slipper göra andra inköp.

Smakgaranti

Varje meny är noga förbered av erfarna kockar tillsammans med dietister. Fokus ligger på smak, kvalitet och näring. Alla ingredienser är 100% organiska och växtbaserade.

Hållbarhet

Även förpackningen är hållbar helt utan plast.

Så här går det till

  1. Gå in på Simplefeast.se
  2. Välj din box. Antingen den helt vegetariska menyn eller den veganska. Båda alternativ är helt ekologiska och lättillagade.
  3. Få leverans. Din box levereras hem till dig. Om du inte är hemma så ringer dem dig för att komma på en lösning.
  4. Laga maten. Nu kan du laga maten enkelt på 10 minuter. Kockarna på Simple Feast har förberett allt så att du ska behöva göra minimalt jobb själv.
  5. Ingen bindningstid. När du är kund hos Simple Feast så behöver du inte binda något avtal. Du kan hoppa över leveranser när du vill. Det görs enkelt i deras app.

Bon Appétit!

Har du testat Simple Feast? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *