Effekt:

Pris: 

Förbrukningslängd: 

 • GMO-fri
 • Sänker aptiten
 • 100% naturligt fiber – Glukomannan
 • 25% rabatt med vår rabattkod ”NYTTIGMAT25”
Klicka här för att köpa

Hungerdämpande piller med glucomannan

Hungerdämpande piller från Protein.se, ett effektivt kosttillskott för viktnedgång.

HUNGERDÄMPARE 2.0 är den bästa produkten Protein.se skapat för att bidra till viktnedgång. Hungerdämpare 2.0 innehåller ett växtbaserat vattenlösligt fiber som heter för: Glucomannan. Glucomannan är en rot (Amorphophallus konjac-rot). I japan är Glukomannan roten en väl beprövad ingrediens i köket.

Glukomannan fiber bidrar till viktminskning genom att ”svälla i magen” och på så sätt öka din mättnadskänsla. Att fibrer har goda effekter för våra kroppar har vi hört väldigt många gånger.. Eller hur? Men faktum är att det stämmer. När vattenlösliga fiber kommer i kontakt med vatten så sväller de upp till 300 % i storlek. Och bildar en slags trögflytande gelé. Vilket gör att du inte ”får plats” med lika mycket mat och därför uppstår mättnadskänslor tidigare.

Glucomannan är en välkänd ingrediens i produkter för viktminskning. Nästintill alla bäst i test listor beträffande viktminskningspiller så hittar du produkter som innehåller Glucomannan någonstans i toppen på listan. Hungerdämpande piller från Protein.se innehåller så mycket som 500 mg Glukomannan per kapsel.

RABATTKOD

Använd rabattkod ”NYTTIGMAT25” när du köper Brun utan sol tabletter hos populära Protein.se så får du 25% rabatt på hela din beställning!

Handla nu

Varför ska du använda just dessa ”Gå ner i vikt tabletter”?

Förutom ökad mättnadskänsla och därav minskad aptit, så finns det många andra fördelar med produktens innehåll.

 • Produktens innehåll bidrar till positiva och bra tarmbakterier.
 • Används med fördel också för att sänka/upprätthålla normala kolesterolvärden i blodet. Eftersom Glukomannan binder gallsalter i kroppen, för att sedan ”föra med sig” gallsalterna ur kroppen. Gallsalterna i sin tur, för med sig kolesterolfetter ut ur kroppen och bidrar därför till sänkt kolesterolnivå i blodet.
 • Naturlig mättnadskänsla
 • Motverkar sötsug genom att upprätthålla en jämn blodsocker nivå
 • Produkten är GMO-fri
 • 100% naturligt fiber i en vegansk kapsel
 • Producerad i Sverige

Dämpa din hunger med Glucomannan

Hungerdämpare 2.0 innehåller som sagt 100% naturligt Glucomannan för att minska hunger. Men på vilket sätt fungerar det?

Det är vanligt att Glucomannan fiber används i viktminsknings produkter eftersom fibrerna ihop med vätska sväller i magen och bildar en slags gele, som är trögflytande i din magsäck. Och därmed ökar mättnadskänslan. Förutom det så tar lång tid för kroppen att bryta ner dessa fibrer. Därför känner du dig mätt en längre stund.

Vilket i sin tur håller ditt blodsocker på en jämn och kontrollerad nivå. Och när din blodsocker nivå inte åker berg och dalbana upp och ner, så håller du både hungern och humöret under kontroll. För vi vet väl alla hur svårt det är att motstå hungerkänslorna och suget efter något gott att äta, när blodsockret dippar på eftermiddagen. Men genom att upprätthålla mättnadskänsla och kontroll på socker suget så blir det lätt att uppnå resultat. Letar du efter andra välfungerande kosttillskott? Läs gärna vår recension om Brun utan sol tabletter.

Innehåll

Användning

Den hungerdämpande effekten märker du av direkt. Men för att uppnå viktnedgång som fungerar så rekommenderas intag på 6 kapslar per dag (uppdelat på tre tillfällen) i 15 dagar. Samt att du äter en balanserad och hälsosamkost i kombination med att du rör på dig/tränar.

Svälj 2 kapslar ”per gång”, 1 timme innan måltid. Upprepa 3 gånger om dagen. Svälj kapslarna ihop med ett stort glas vatten eller en proteinshake. (Har du svårt att svälja kapslar så går det bra att bryta upp kapseln och enbart svälja innehållet i kapseln)

Omdöme och recensioner från Protein.se

Vad tycker kunderna om kosttillskottet: hungerdämpare 2.0 glukomannan? Är det viktminskningspiller som fungerar? Läs omdömen och recensioner om produkten här nedan.
(För att garantera att innehållet i omdömen och recensioner är trovärdiga och oberoende så hanteras de inte av Protein.se. Istället hanteras de av tredje part, Stamped).

8 kg viktminskning på en månad

Jag har testat hungerdämpande tabletter, har gått ner 8 kg på en månad. Trodde aldrig jag skulle få sånt resultat 10/10. Väldigt snabb leverans

Det fungerar!

Jag var skeptisk i början, men det fungerar! Det tog 5-6 dagar innan jag kände skillnad, men efter och nu, wow säger jag bara! Verkligen en bra produkt.

Har fått en mycket bättre mage

Positivt överraskad. Har inte märkt något mot hunger men har fått en mycket bättre mage och har i princip blivit av oroligheten.

Känner mig mättare.

Jag känner mig mättare och har ett mindre sötsug. Hoppas det håller i sig och att det inte bara är mentalt

RABATTKOD

Använd rabattkod ”NYTTIGMAT35” när du köper Brun utan sol tabletter hos populära Protein.se så får du 35% rabatt på hela din beställning!

Handla nu

Hungerdämpande piller från Protein.se: Slutbetyg & recension:

Har du testat hungerdämpande piller? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

En tanke om “Test & recension av hungerdämpande tabletter

 1. Camilla jensen says:

  Detta ÄR det bästa jag har provat och jag har provat mycket olika preparat.
  Efter 4 dagars användning kände jag att jag inte kunde äta lika mkt som jag annars gör och inte hungrig lika fort
  Kände mig svullen inombords och knappt sötsugen.
  Jag är annars jämt sugen på något sött
  Däremot e det viktigt att dricka mkt vatten. Har bytt ut två måltider mot protein slim. Vanilj. Den godaste./Trogen kund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *