Innehåll:

Smak:

Pris: 

Leveranstid: 

Sortiment: 

Förbrukningslängd: 

Förpackning: 

 • Långt bäst-före-datum över 1 år.
 • Smakfulla kombinationer.
 • Mixa själv eller köp färdigmixad müsli.
 • Stort utbud
 • Snygga förpackningar
 • Bra näringsinnehåll
 • Nu får du 6 organiska müslis som gåva vid köp över 100kr.

Kort om Mymuesli

Mymuesli är Världens första företag som erbjuder egenmixad musli. Mymuesli startades år 2007 i Tyskland med leveranser över hela Världen. Nu finns de även i Sverige och har öppnat två butiker i Stockholm. En i centrala Stockholm och en i Täby. Mottot är enkelt, Organisk Musli – rent och enkelt.

Mymueslis webbshop är lättnavigerad med tydlig information och enkla tips till en bra muslimix.

Det vi gillar med Mymusli är att du kan mixa efter ditt tycke och smak precis som du vill. De erbjuder musli som passar alla och som fyller olika funktioner. Förpackningarna är unika och snygga, så du kan alltid låta de stå framme på köksbänken.

Så här handlar du

Steg för steg så väljer du precis vad du vill ha för ingredienser och under varje ingrediens du väljer så hittar du tydlig information med bilder, fördelar och nackdelar, samt en beskrivande text om smak av innehållet.  När din musli är färdigmixad så sätter du din egen text på den snygga burken som din musli levereras i..

mymuesli rabattkod

FÅ DIN FÖRSTA MIX GRATIS!

DIN RABATT: 100 KR

Gör din egna müsli. Mixa bland 80 olika ekologiska ingredienser och 566 biljarder möjliga müslivariationer. Få din första müslimix till ett värde av 100 kr på köpet* med din beställning!

Hämta din gåva nu!

* giltig till 2019-03-31 , minsta ordervärde 150 kr, Kan inte kombineras med andra kampanjer. Giltigt på egenmixade müslis till ett maxvärde på 100kr.

Våra recensioner

Vi beställde en egenmixad musli och tre färdigmixade. Nedan kan ni läsa våra recensioner om de muslis som vi testat under en längre period.

Nyttig.nu egenmix: 

Det var svårt att välja mellan alla inbjudande ingredienser men denna gången gick vi mer efter känsla och ville testa en blandning med alla goda ingredienser som vi själva gillar. Resultatet var helt magiskt, den absolut godaste muslin vi båda någonsin testat. Alla ingredienser upplevdes som färska och nyttiga samtidigt som det knappt gick att sluta äta. Kommer absolut fortsätta med denna kombinationen.

Innehåll:

Balancemusli:  

Balance är 100 organiskt. Vi blev rekommenderade Balance muslin, så var tvugna att testa så klart. Perfekt för dig som tänker på kalorier, vill ha ett högt proteininnehåll eller är vegan. Inget tillsatt socker i denna kombinationen, men fortfarande en smakfull mix med många olika ingredienser.

Innehåll:

Blueberry vanilla gronala: 

Våran absolut favorit bland de färdigmixade musli kombinatonerna, och det är vi inte ensamma om att tycka. Detta är Mymueslis kunders första val bland alla kombinationer. Men kanske inte så konstigt, dessa blåbär odlas speciellt för mymuesli på en liten ekologisk gård och beveras med frystorknin. Denna muslin har en underbar doft av vanilj och ett härligt knaprigt tuggmotstånd.

Innehåll:

Mymuesli 40% protein: 

Vi ger denna muslin högsta betyg på grund av innehållet. En effektiv och smakfull musli perfekt för dig som tränar och även till veganer. 40% protein och endast 15% kolhydrater. Denna organiska muslin har den högsta växtbaserade proteininnehållet i deras sortinement. Helt utan tillsatt socker och onödiga tillsatser.

Innehåll: 

Tips!

Blueberry vanilla gronala med vaniljkvarg.

 • 1dl Mymuesli Bluberry vanilla granola
 • 1 burk (150g) vaniljkvarg
mymuesli rabattkod

FÅ DIN FÖRSTA MIX GRATIS!

DIN RABATT: 100 KR

Gör din egna müsli. Mixa bland 80 olika ekologiska ingredienser och 566 biljarder möjliga müslivariationer. Få din första müslimix till ett värde av 100 kr på köpet* med din beställning!

Hämta din gåva nu!

* giltig till 2019-03-31 , minsta ordervärde 150 kr, Kan inte kombineras med andra kampanjer. Giltigt på egenmixade müslis till ett maxvärde på 100kr.

Mymuesli för viktnedgång

Lower carb

Mymuesli lower carb är en färdigblandad müslimix med ingredienser som innehåller mindre kolhydrater än vanligt. I denna mixen så reduceras kolhydraterna så mycket som möjligt för att passa dig som går på diet eller vill gå ner i vikt. Om du köper Mymuesli lower carb så kan du förvänta dig en fräsch och god müslimix med färre kolhydrater och mycket protein som passar utmärkt som en stadig frukost varje morgon.

När du vill gå ner i vikt och äter lågkolhydratkost så är det också viktigt att du dricker mycket vatten för att få i dig tillräckligt med vätska och energi under dagen. Vi rekommenderar att du dricker minimum 0,5 liter vatten på morgonen tillsammans med din müsli. Undvik socker i för stora mängder och rör på dig. Du kan till exempel använda trappan istället för att ta hissen, detta bidrar till mer fettförbränning och ökad energi.

Handla Lower carb här!

Balance

Mymuesli har även en ny högkvalitativ mix som heter Balance. Den är framtagen för att få ner i vikt med en balanserad kost. En grundingrediens i detta paketet är gurkmeja. Kryddan ger din müsli en fin gul färg och kan bidra till fettförbränning. Denna müslimix är mixad med superfood ingredienser som ger dig extra näring.

Balance innehåller även kryddan kurkuma som tidigare lyfts fram som en antiinflammatorisk krydda. Den ska bidra till bättre hy och friskare mage. Mixen innehåller även apelsinskal som är fyllda med c-vitamin. Dessa frystorkas för att behålla både sin näring och smak. Köp Balance om du är ute efter en välbalanserad och vitaminrik müslimix utan tillsatser.

Handla Balance här!

Mymuesli: Slutbetyg & recension:

Kontaktuppgifter:

Betalningsmetoder i Mymueslis onlineshop:

 • Visa
 • Mastercard
 • Klarna
 • PayPal
Har du testat müsli från Mymuesli? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *