Därför borde du bleka tänderna hemma

Har du funderat på att bleka tänderna hemma själv? Vi finns här för att hjälpa dig till en lyckad tandblekning hemma utan att känna någon oro över att du valt fel. Att bleka tänderna hemma är idag mycket enkelt och tidseffektivt. De är det lättaste sättet att få vita tänder billigt, säkert och snabbt. Oftast räcker det med 30 minuter för att se resultat. Självklart beror detta på vilken metod du har tänkt att använda och vilket fabrikat du använder.

Men väljer man att köpa från de stora och seriösa företagen för tandblekning så är det säkert att göra det själv och de sliter inte mer på tänderna än om du skulle göra tandblekningen hos en tandläkare. Eftersom att dessa företagen ofta levererar produkter till många kliniker runt om i Världen som använder produkterna på sina kunder. Blir man inte nöjd med resultatet så får man pengarna tillbaka.

Varför ska man bleka tänderna hemma?

Det är inte ovanligt att man någon gång upplever en missfärgning av tänderna eller känner att de blivit lite gulare med åren. Det kan bero på flera orsaker. Men de tre största och mest kända orsakerna beror på kaffe, tobakskonsumtion och rött vin. Då är det absolut snabbaste och bekvämaste sättet till att få vitare tänder igen att använda naturlig tandblekning som är producerade specifikt för hemmabruk.

Varför ska man då bleka tänderna hemma och inte hos en tandläkare? Idag finns det ingen som helst anledning att gå till en tandläkare för att bleka tänderna då tandblekningen du kan beställa och använda själv är av samma kvalitet som du får hos tandläkaren. Ofta använder de till och med samma produkter som du kan använda enkelt själv. Du kan nu snabbt beställa hem den bästa tandblekningen med bara några klick och få den levererad hem på bara några dagar, ofta även helt fraktfritt.

Bleka tänderna hemma skonsamt – Så ska du tänka

För att du ska få resultat av en skonsam tandblekning och undvika onödig slitning på tänderna så borde du bleka tänderna med sunt förnuft och följa anvisningar och råd som visas på respektive tandblekningskit.

Du ska alltså inte bleka tänderna mer än nödvändigt och gör du en korrekt tandblekning så håller den normalt upp till fyra år. Använder du produkten rätt så kommer du att få mycket vitare tänder och därmed ett bättre leende.

Störst skillnad ser du om du har missfärgade tänder sen innan, dricker mycket kaffe, snusar eller röker. De tidigare nämnda produkter är kända för att ge dina tänder en missfärgning och detta kan du fixa till genom att bleka tänderna hemma.

Viktigt att veta är att innan du startar din behandling är att du får inte ha hål i tänderna och helst ska din inre vävnad vara färdigutvecklad, det är den oftast efter att du fyllt 20 år.

Bästa tandblekningen för vita tänder

Känner du att du har lite tid över och vill få vitare tänder så har vi jämfört de tre absolut största företagen i Sverige just nu. Viktigt att veta är att alla tre företagen säljer väldigt lika produkter och inget ger bättre resultat än de andra. Så vad du än beslutar dig för så kommer du att få bra resultat, gå på din egna magkänsla.

De tre företagen nedan säljer tandblekning helt utan farliga ämnen som exempelvis peroxider som användes förr i tiden. Detta gav biverkningar som ilningar i tänderna. Nu för tiden kan du bleka tänderna hemma skonsamt och effektivt.

 


Den absolut populäraste tandblekningen just nu när du ska bleka tänderna hemma är Dentaworks som sägs erbjuda en dubbelt så effektiv testad produkt med dubbel mängd blekgel. Dem använder samma metod som din lokala tandläkare och använder säker tandblekningsgel som är skonsam för tandkött och emalj.

Även Dentaworks erbjuder fri frakt i hela Sverige och nöjd kundgaranti. Deras produkter är kliniskt testade och garanterar vita tänder, om du inte blir nöjd så får du alla dina pengar tillbaka.

Dentaworks erbjuder olika paket för att bleka tänderna hemma och med en metod som innebär att du kan göra det i lugn och ro. Startpaketet innehåller allt du behöver för en lyckad tandblekning. Tydliga instruktioner för att komma igång, förvaringsbox till dina produkter, tandblekningsgel för 60st behandlingar och tre tandskenor.

Hur går det till? Du applicerar de medföljande tandblekningsgelet i skenan och placerar den direkt över tänderna, så enkelt har du startat din första tandblekning. För vitare tänder kan du bleka tänderna hemma under natten, det fungerar också att bleka dagtid i 30 minuter.

Priset ligger på ca. 495Kr som du till och med kan få tillbaka om du inte är nöjd. Det är ett riktigt bra pris om man jämför med vad det kostar med exakt samma behandling hos tandläkaren, då får du multiplicera med 10. Nu sparar du även tid och får frakten helt gratis!

Fördelar med Dentaworks: 100% nöjd kundgaranti | Klinisk testad | Fri frakt | Snabba resultat | Egen tillverkning | Prisvärt.

Läs mer om alla deras erbjudanden på Dentaworks.se

dentway Bleka tänderna hemma
Dentway är ett av nordens ledande företag inom tandblekning. De är verksamma i Sverige, Norge och Finland och deras huvudkontor finns i Stockholm.

När du väljer Dentway så får du exakt samma tandblekning som hos tandläkaren fast till ett mycket lägre pris. Dentway vill inte vara sämre än sina konkurrenter och erbjuder såklart även dem nöjd kundgaranti med snabb leverans.

Dentway har väldigt bra oberoende recensioner. De har även blivit utsedd till bäst i test 2017, blivit omnämd i tidningen Elle och tidningen Mama. De har även en bevisad undersökning som uppgav av 9 av 10 användare av deras tandblekning kunde rekommendera produkterna till en vän.

Företaget grundades 2005 och har verkat längst på marknaden i hela Norden. Idag har de över 100 000 kunder som valt att bleka tänderna hemma med Dentway. Företaget har en egen tandsköterska som ger alla kunder fri tandrådgivning. Vilket kan vara bra för dig som är osäker på produkten eller har frågor längs behandlingens gång.

Deras behandling räcker till cirka 36 behandligar och garanterar ett vitare leende. Dentway säger sig använda en mycket mer skonsam formula än vad tandläkarna använder. Deras egna formula ska inte slita lika mycket på dina tänder eller tandkött.

Just nu kan du handla deras startpaket för 495kr. Ordinarie priset på detta startpaketet är 895kr. Då får du 2 stycken formbara tandkenor, blekningsgel, förvaringsbox och en utförlig bruksanvisning. Detta paket passar dig som har normalt till känsligt tandkött.

Om du har en tunn emalj kan detta vara rätt produkt till dig då sammansättningen är helt PH-neutral som betyder att den inte skadar dina tänder eller tandkött. Läs mer om startpaketet här.

Fördelar med Dentway: 100% nöjd kundgaranti | Verkat sedan 2005 | Bra recensioner | Snabb tandblekning | Tandläkare i företaget.

Läs mer om alla deras erbjudanden på dentway.se

Bleka tänderna hemma med confident smile
Med Confidentsmiles produkter kan du bleka tänderna hemma i lugn och ro. Utan att betala stora summor pengar till en tandklinik. Deras blekgel är framställt utan peroxid, och har utvecklats i samarbete med tandläkare. Naturligtvis är de även EU-registrerade. Du får samma bra behandling som hos en specialist men till en bråkdel av priset.

Du kan välja mellan olika sätt att bleka tänderna. Ett av de vanligaste är med blekgel och tandskena. I det startkit du kan skaffa från Confidentsmile ingår allt detta, plus en LED-lampa för ännu bättre resultat. Kittet kostar 495 kronor, vilket är ett mycket bra pris.

Annars kan du alltid köpa de olika delarna separat. Om du redan har skenorna kanske det räcker med att lägga till gelen. Både skenorna och lampan finns också tillgängliga. För att underhålla dina vita tänder kan du fylla på men en blekpenna. Den fixar fläckar och missfärgningar på nolltid.

Med sin lägsta pris-garanti är Confidentsmile ett självklart alternativ. Samtidigt så är de så säkra på sina produkters kvalitet att de ger dig nöjd kund-garanti. Deras mål är att dina tänder alltid ska vara vita och fina, och de ställer gärna upp med goda råd om hur du ska uppnå detta. Resultatet är att kunderna gett dem betyget 4,6 utav 5. Läs mer om startpaketet här.

Fördelar med Confident smile: Betyg 4,6 utav 5 | Nöjd kund-garanti | Lägsta pris-garanti | 60 dagars öppet köp | Fri frakt & snabb leverans

 

apoteket rabatt

Apoteket ska inte underskattas när det kommer till ett vitare leende. Alla deras produkter går dessutom kontinuerligt igenom kvalitetskontroller. Dem har bland annat en munskölj från Brilliant Smile som löser upp ytliga missfärgningar och gör dessa enklare att få bort med tandborsten. Brilliant Smile har tagit fram denna produkten för att motverka ytliga missfärgningar på dina tänder. Den är dessutom effektiv mot ilningar, isningar, plack och karies. För att få bästa möjliga resultat ska du använda produkten två gånger per dag (morgon och kväll) tillsammans med tandborstning. Mer information finns på Apotekets hemsida.

Produktens huvudsakliga uppgift är att lösa upp missfärgningar som du sedan borstar bort med din tandborste. Därför används munsköljet med fördel i kombination med Brilliant Smiles tandkrämer.

Tandkrämen som rekommenderas i kombination med munsköljet heter ”Brilliant Smile Evo toothpaste” och är en whitening tandkräm. Även denna avlägsnar dina befintliga ytliga missfärgningar men skyddar även mot nya missfärgningar. Det är en exklusiv tandkräm som gör dina tänder vitare utan någon som helst skadlig påverkan. Använd tandkrämen två gånger per dag så skyddar du dina tänder mot karies, plack, känslighet och ilningar. Samtidigt som du får vitare tänder med skönare munkänsla. Tandkrämen innehåller aktiva ingredienser som bidrar till vitare- och renare tänder utan att skada din emalj.

Apoteket har en trygghetsstämpel som gör det tryggt att handla hos dem. Alla deras produkter går igenom en kvalitetskontroll. I kontrollen kontrollerar dem bland annat kvalitet, miljöpåverkan och hållbarhet. Se alla Apotekets produkter för vitare tänder här.

Fördelar med Apoteket: Fri frakt | Snabb leverans | Kvalitetskontroll | Klimatkompenserade leveranser | Tryggt & säkert.

Bleka tänderna hemma
Beconfident har fått otroliga recensioner och dem har nöjd kundgaranti, vilket betyder att du får alla dina pengar tillbaka om du inte är nöjd med produkten som du köpt.

Dem har även snabb leveranstid och effektiv tandblekning som du kan göra själv på 30 minuter. Det kan vara några faktorer till att Beconfident är de ledande företaget inom tandblekning just nu.

Företaget grundades år 2011 i Sverige och har sedan dess sålt tandblekningsprodukter och hudvård. Det kan vara härligt att veta att företaget funnits ett bra tag och inte är nystartat. Det kan bara betyda att deras kunder är nöjda och på så sätt kan de fortsätta sälja sina produkter i Sverige.

Detta och mycket mer gör att vi utser Beconfident till vinnare i vårt test, det går att läsa mer om alla deras fördelar på deras hemsida. Men innan du klickar dig vidare kanske det kan vara bra att veta att du kan få rabatt på ditt första köp.

Fördelar med Beconfident: 100% nöjd kundgaranti | produkter av toppkvalité tillverkade i USA | Fri frakt | Leverans inom 24 timmar | Legitimerad tandläkare som svarar på dina frågor | Garanterat resultat.

Förutom att dem erbjuder nöjd kundgaranti och fri frakt så får du just nu en tandblekningspenna på köpet värde 295 kr. Beconfident startkit fick 5 av 5 i betyg av Veckorevyn och är deras mest sålda produkt.

 

tandblekning hemma simplesmile

Simplesmile finns idag i 14 länder och har över 50.000 kunder runt om i världen. De garanterar resultat och om du inte blir nöjd efter din behandling så får du pengarna tillbaka. Deras ledord är snabbt, säkert och skonsamt. Enligt egen erfarenhet så är tandblekningen från Simplesmile lika säker som de andra varumärken vi rekommenderar. Är du osäker på behandlingen kan däremot Simplesmile vara ett bra alternativ då du får alla pengar tillbaka om du inte är nöjd.

Simplesmiles tandblekning är godkända enligt EU-direktivet och fria från skadliga peroxider likt de andra varumärken vi skriver om. En behandling tar max 15 minuter och ger inga biverkningar eller ilande tänder.

Simplesmile erbjuder två olika behandlingar. Om du vill göra en tandblekningen med långsiktigt resultat som håller ca 6-8 veckor så ska du välja ett klassiskt startkit som innehåller tandblekningsgel och 3st munskenor. Om du istället önskar en snabb behandling för att få vita tänder direkt så rekommenderar vi deras tandblekningspenna. En tandblekningspenna kan du använda exempelvis innan en fest eller middag för att få vita tänder direkt.

Annars kan du även köpa deras startkit med penna där allt ingår. Då kan du alltid fylla på med pennan efter 6-8 veckor när behandlingen med munskenorna börjar tyna bort. Deras startpaket kostar 399kr och just nu får du även en tandblekningspenna på köpet!

Fördelar med Simplesmile: Betyg 4 utav 5 | Pengarna tillbaka-garanti | Etablerat företag | Skickas inom 24h | Fri frakt

Läs mer om alla deras erbjudanden på simplesmile.se

tandblekning hemma glad tjej

Vilken tandblekning ska du välja?

Vi rekommenderar att du väljer den leverantör som passar dig bäst. Det är svårt för oss att svara på vilken leverantör ovan som är bäst men det känner du bäst själv.

Enligt egen erfarenheter har vi sett absolut bäst resultat med Dentaworks Startpaketet. Men även fått otroliga resultat utav produkter från Dentway.

Är du otålig och vill få vitare tänder snabbt? Då rekommenderar vi dig att använda en tandblekningspenna som går otroligt fort att använda och ger dig upp till flera nyanser vitare tänder. Tandblekningspennor är en genomtänkt produkt som är skapad för att ge dig en enkel användning och snabbt resultat. Tanken med pennorna är att de ska ge dig vitare tänder redan efter första användningen. De andra, mer avancerade tandblekningskit ger dig full effekt efter upp till 2 veckor, det tar alltså mycket längre tid än en penna. Däremot kan den fulla effekten av ett blekingskt ge dig extra vita tänder, så det beror helt och hållet på hur snabbt resultat du vill ha.

Vad du ska tänka på när du ska bleka tänderna hemma

Vi går igenom lite allmän information som kan vara bra att veta innan, under och efter du börjar din behandling av vitare tänder. Informationen vi ger är inget krav att följa men det kan hjälpa dig att nå bättre resultat av din tandblekning.

Innan behandlingen

Priset är ofta den avgörande faktorn till varför man borde göra sin tandblekning hemma. Då det ofta är samma behandling som hos tandläkaren så är det en självklarhet att göra det hemma. Då slipper även att anpassa dig efter läkartider och kan göra din tandblekning precis när du vill, till och med när du sover. Men finns det några nackdelar?

Ja, några nackdelar finns det. Tandskenorna som du får med i ditt paket är inte specifikt anpassade efter dina tänder vilket kan innebära att passformen inte är den bästa.

Däremot om du följer beskrivningen som följer med i paketet så kan du få en mycket bra passform. Detta kan dock kräva att du testar dig fram tills allt sitter som det ska. Om du inte är nöjd, så kan du alltid skicka tillbaks din beställning och få alla pengar tillbaka.

Du ska även vara försiktig med gelen så att den inte hamnar utanför tandskenorna. Om du mot förmodan har lyckats få gelen utanför skenorna så betyder det inte att det är farligt men det kan skapa en viss tillfällig irritation på tandköttet.

Det viktigaste är att du inte använder tandblekningen för mycket, följ anvisningarna noga så kommer du att få ett leende du kan visa upp med stolthet.

Under behandlingen

Det kan ta flera behandlingar innan du uppnått det resultat du önskar. Bestäm dig gärna i förväg för vilken nyans du vill ha och ge dig inte förrän du fått den. De flesta ser resultat redan efter ett par gånger, men det kan ta upp till en vecka innan dina tänder är riktigt vita, det beror även på vilken metod du väljer att använda.

För att nå bäst resultat rekommenderar vi ett startkit från någon utav leverantörerna ovan. Samtidigt så vill du inte ha kritvita tänder som ser konstgjorda ut, utan stanna upp när de är snygga och lagom vita.

Var lite försiktig med tandborstningen medan du bleker tänderna. Det rekommenderas att använda en mjuk eltandborste för att skona både emaljen och tandköttet.

Efter behandlingen

När du väl nått fram till dina vita, fina tänder ska du ta hand om dem. Till en början så kan de vara lite känsliga. Rödvin, rökning och kaffe är sådant som lätt missfärgar tänderna. Dessa saker bör alltid begränsas av den som vill ha vita tänder, men speciellt direkt efter en tandblekning.

När du precis blekt tänderna ska du vara lite försiktig med tandborstningen. Ta inte i för hårt, utan fortsätt med den mjuka tandborsten. Sedan kan det vara en bra vana att borsta flera gånger om dagen för att behålla den vita nyansen så länge som möjligt.

Har du blekt tänderna hemma? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *