Utbud:

Effekt:

Pris: 

Förbrukningslängd: 

  • Kosttillskott för att bli brun
  • Ger solskydd
  • Prisvärt
  • Naturligt & veganskt
  • 99kr 119kr
  • Handla här

Vad är Betakaroten?

Det är ett naturligt och lagligt kosttillskott oftast i form av tabletter som du intar i samband med måltid. Dess huvudsakliga uppgift är att ge din huds pigment extra solbrun färg under eller innan sommaren. Det Betakaroten gör är att hjälpa kroppens hudceller att tillverka melanin som skyddar mot solen inifrån. Det är ett tidigt stadium till vitamin A som lagras i hudens fettlager vilket ger din hud den bruna färgen man får vid solkontakt.

Fördelar med Betakaroten

De flesta som använder Betakaroten gör det oftast för att få en fin brun hy, men det man inte får glömma är att kosttillskottet har en mängd fler fördelar. Bland annat så är det en viktigt antioxidant som skyddar dig mot fria radikaler. Du kan bland annat få stärkt immunförsvar, sänkt kolesterolvärde och solskydd genom att man inte bränner sig lika enkelt.

Hur ska man använda Betakaroten?

Det är aldrig för sent eller för tidigt att börja med tabletterna men en riktlinje för att få maximalt skydd och brun hy är att börja inta ämnet cirka tre veckor innan sommaren eller semestern. På så sätt får du bäst effekt och finast hy.

Kan man få i sig Betakaroten genom kost?

Det enkla svaret är ja, men för att få i sig samma mängd som i kosttillskott så krävs det en större mängd varierad kost. Morötter är de livsmedel som innehåller störst mängd betakaroten, vilket är ca 6 mg per morot jämfört med till exempel Betakaroten från Healthwell som innehåller 50 mg per kapsel. Så det krävs enstor mängd morötter dagligen för att komma upp i samma nivå som ett kosttillskott. Du kan även få i dig Betakaroten via
:

  • Persilja
  • grönkål
  • spenat
  • mango

Vilket kosttillskott rekommenderar vi?

Vi rekommenderar Betakaroten från Healthwell som är både prisvärt och effektivt. De har nyligen lanserat en ny formula med naturligt Betakaroten och även tillsatt solrosolja för ännu bättre upptag. I dessa tabletter ingår en grön mikroalg som har mycket bättre biotillgänglighet i kroppen och ger effektivare antioxidantskydd än många andra kosttillskott. Detta är ett Provitamin A kosttillskott som är helt veganskt och bidrar till att bibehålla en normal och frisk hud.

Hur gick det när vi testade?

Jag beställde tre burkar Betakaroten från Healthwell som motsvarar 90 kapslar. I skrivande stund kostar de tre burkarna totalt 249kr (ord. 357kr). Det var perfekt timing då solen började lysa upp i Sverige. Jag låg inte ute och solade utan var ute och promenerade i samma mån som tidigare. Redan efter två veckor började resultatet smyga på och fick flera kommentarer av folk som trodde jag vart utomlands eller solat solarium. Resultatet blir bättre och bättre och hittills är jag mycket nöjd med kosttillskottet. Jag kommer att fortsätta med tabletterna för att se hur bra resultat man kan få. Mycket positivt överraskad då jag inte alls trodde att det skulle fungera, men efter mycket recensioner och googling valde jag att testa de kosttillskott som såg bäst ut i näringsinnehåll och genom recensioner.

Vilken dos ska man ta?

Börja med kosttillskottet ca fyra veckor innan du ska iväg på semester eller ut i solen. Inta endast en tablett om dagen med ett glas vatten. Det spelar ingen roll om du intar tabletterna på morgonen eller kvällen men försök att ta tabletterna ungefär samma tid varje dag.

Finns det några bieffekter?


Ämnet omvandlas alltså till vitamin A i kroppen, men endast när kroppen behöver det. Du kan därför inte överdosera eftersom att kroppen själv bestämmer hur den ska omvandla ämnet. I dagsläget finns det inga som helst kända biverkningar med Betakaroten, förutsatt att du följer anvisningarna som ges på respektive produkt. Så vi ser ingen anledning att missa detta fantastiska kosttillskott om du vill ha en fin bränna till sommaren eller semestern. Gå ut och njut av solen och få en perfekt solbränna.

KAMPANJ!

Handla Betakaroten från Healthwell så får du just nu 30 kapslar för 99kr (ord. 119kr).

Handla nu

Betakaroten från Healthwell: Slutbetyg & recension:

Har du testat Betakaroten? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *