Helt Ärligt äggpulver

Helt ärligt är ett äggproteinpulver som är producerat på äggvita som pelare. Pulvret består av 79% protein från äggvita. Äggvitan ger dig högkvalitativt protein för maximal muskeluppbyggnad.

Helt ärligt är alltså ett svenskt äggvitepulver som tillverkas av Kronägg. Om du inte känner till Kronägg så är de ett av de största företagen i Sverige inom kvalitetssäkrade ägg, de har varit i branschen sedan 1930-talet. Proteinpulvret som de skapat är riktat mot hälsa- och träningsfolk och passar perfekt efter ett träningspass för att maximera muskeluppbyggnaden. Det är också ett smidigt mellanmål som du kan ta med dig till jobbet eller för att få upp proteinintaget i samband med måltid och på så sätt försäkra dig om att du får i dig tillräckligt med protein.

helt ärligt proteinpulver
helt ärligt proteinpulver

Varför ägg?

Ägg innehåller högkvalitativt protein och har även ett högt innehåll av BCAA samt övriga aminosyror, så du behöver inte separata kosttillskott för att få i dig aminosyror utan det räcker att du intar tillräckligt med ägg eller ägg i pulverform. I äggulan finns även en mängd mineraler och vitaminer som din kropp behöver för att prestera och hålla sig frisk. Ägget är en fulländad proteinkälla, så för dig som inte har tid att koka ägg eller är på jobbet så är äggpulvret ett kanonbra alternativ till vanliga ägg.

Test & recension

Äggpulvret finns i de tre traditionella smakerna päron, choklad och hallon. Vi har testat alla tre för att kunna ge er en så rättvis recension som möjligt. Ni som har läst våra recensioner tidigare vet att vi är ett stort fan av aminosyror och proteinpulver, men äggpulver var en helt ny upplevelse för oss, vi visste inte vad som väntade eller hur det skulle smaka, men vi beställde några påsar för att testa..

Vi fick syn på Heltärligt på instagram och bestämde oss för att göra en beställning på (hhehhhehhe). Efter några dagar kom leveransen och vi hämtade ut paketet. Trevliga blåa påsar med 400 gram i varje påse, vilket motsvarar 100st äggvitor. Det står även på påsarna klart och tydligt att pulvret är fritt från laktos, högt innehåll av BCAA, inget tillsatt socker, 79% protein samt tillverkad i Sverige av Kronägg. Vi öppnade påsarna och pulvret ser riktigt fint och kvalitativt ut. I varje påse ingår även en skopa på ½ deciliter, rekommenderad dos är 0,75dl.

helt ärligt

PÄRON

Detta var helt klart favoriten, tänk er glassen päronsplitt så får ni nog en ganska klar bild av smaken i huvudet. Denna smaken testade vi med både vatten och mjölk och den funkade kanon på båda. Men rekommendationen är att blanda 2dl mjölk med 0,75dl päronsmak så får ni en shake ni aldrig kommer att tröttna på. Mycket god och hela 31,6 gram protein/deciliter. Fun fact: 31,6 gram protein är samma som 10 äggvitor!

CHOKLAD

Chokladen luktade gott och pulvret blandade sig fint med vattnet som vi mixade med, det var dags för första smaktestet. Det var en annorlunda smak, man känner att den innehåller kakao som det även står på paketet, men den klara smaken av choklad kom inte riktigt fram, det var mer som en fruktig känsla som inte går att placera riktigt. Nästa morgon testade vi att blanda pulvret med havregryn för att variera smaken på gröten och där gifte den sig bra och smakerna av choklad kom fram lite bättre.

HALLON

Hallonproteinet luktar verkligen hallon och smaken är en väldigt tydlig hallonsmak. Detta är smaken som passar perfekt en härlig sommardag i parken. Den var riktigt god att dricka som shake och även att blanda i gröten eller kvargen. Det är inte ofta ett proteinpulver får till den rena hallonsmaken som Helt ärligt har fått till med detta pulvret. Helt klart värd att testa! Även denna innehåller hela 10 äggvitor per deciliter.

helt ärligt proteinpulver
helt ärligt proteinpulver
helt ärligt proteinpulver

Helt Ärligt: Slutbetyg & recension:

Kontaktuppgifter:

Här kan du handla Helt Ärligt äggpulver:

Har du testat Helt Ärligt? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *