Innehåll:

Smak:

Pris: 

Utbud: 

  • Inget socker och fett!
  • Inga onödiga kalorier
  • För en hälsosammare livsstil
  • Stort utbud av olika smaker
  • Köp hos Svensk Hälsokost

Slender Chef lågkalorisåser

Slenderchef har ett stort utbud av såser med väldigt lågt kaloriinnehåll som gör att du kan njuta av en god måltid med en god sås även fast du håller ditt kaloriintag lågt. Eller varför inte göra som oss? Laga pulled chicken i en crockpot/långkok med sweet-chili sås nästan helt utan kalorier!

Slender Chef såser innehåller 0g socker och 0g fett men ger samtidigt en maximerad smakupplevelse. Deär avsedda för att hjälpa dig hålla ner ditt dagliga energiintag utan onödiga kalorier, för att på så sätt göra ditt hälsosamma liv enklare och godare! Se ett urval av produkterna här nedanför:

Test & recension

Då var det dags för ännu en recension. Denna gången på en efterlängtad produkt, vem har inte jobbat på beachformen men samtidigt haft sug för söta såser på gröten eller något att smaksätta sin torra kyckling med? Jag känner iallafall igen mig på den fronten, så det har varit en fröjd att få testa dessa såser.

Varför Slender Chefs såser? Jo, det finns faktiskt inte så stort utbud på varumärken som erbjuder såser med lågt kaloriinnehåll. Självklart kan man göra en egen sås, men det är alltid skönt att slippa. Därför fick det bli Slender Chef! Vi har faktiskt inte testat alla såser än, då Slender Chefs sortiment är relativt stort, men nedan kommer våra ärliga betyg på de såser som vi testat.

Sweet Chili 

Detta är helt klart favoriten som används på alla maträtter, middag som lunch. Den går absolut att jämföra med Santa Marias Sweet chili sås smakmässigt. Dock smakar den inte lika sött just pga. att den innehåller 0g socker och Santa Marias innehåller ca 38g per 100g. Slender Chefs Sweet chili har även mer sting av chili smaken, den är alltså lite starkare så det behövs inte lika mycket sås. Rekommenderar starkt!

Ketchup 

Vem gillar inte ketchup? Liknande Sweet chili såsen så fungerar ketchup på de flesta maträtter. Enligt mig så är smaken inte jättelik vanlig ketchup men fortfarande väldigt god!

Ceasar Dressing 

Även denna är väldigt god, används främst för salladsrätter. Tycker inte att den passar på alla maträtter. Men smaken är enligt mig, identisk till vanlig Caesar dressing. Det som skiljer från vanlig dressing är att eftersmaken ger en lite touch av sötningsmedlet. Allt som allt är det en väldigt god dressing!

Chocolate Syrup 

Choklad! Perfekt till bakning eller på gröten! Som de flesta chokladsåser utan kalorier så känner man ganska tydligt att det inte är något socker i. Något konstgjort i smaken men ändå underbar att ha på gröten.

slender chef såser

slenderchef chokladsås

Har du testat produkter från Slender Chef? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *