Ett recept på en fantastiskt goda choklad, en Mörk raw chokladkaka som är gjord på enbart hälsosamma ingredienser. Den är enkel att göra och smakar helt underbart gott med sin intensiva chokladsmak.

Skriv ut recept
Mörk raw chokladkaka
Mörk raw chokladkaka - en nyttigare choklad, 2 chokladkakor
Maträtt Dessert
Kök Rawfood
Förberedelsetid 5 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Passiv tid 15 minuter
Portioner
chokladkakor
Ingredienser
Maträtt Dessert
Kök Rawfood
Förberedelsetid 5 minuter
Tillagningstid 15 minuter
Passiv tid 15 minuter
Portioner
chokladkakor
Ingredienser
Instruktioner
  1. Smält kokosoljan över ett vattenbad eller på väldigt svag värme i en kastrull.
  2. Ta av kokosoljan från värmen, rör ner kakao och flytande honung, det är viktigt att honungen är flytande så den blandas med övriga ingredienser.
  3. Blanda väl och klä 2 formar ca 20x10 cm med bakplåtspapper, häll i chokladen och toppa med granola och flingsalt.
  4. Ställ in i frysen eller kylen tills den stelnat helt.
  5. Njut av en underbar choklad. Förvaras i kylen eller i frysen då kokosoljan mjuknar i rumstemperatur.
Toppa med:
  1. Granola
  2. Flingsalt
Receptanteckningar

Tack @Victorias_provkok för receptet! Kika in Victorias matblogg för mer recept.

raw chokladkaka raw chokladkaka

Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *