Mörk raw chokladkaka
Mörk raw chokladkaka – en nyttigare choklad, 2 chokladkakor
Portioner Förberedelsetid
2chokladkakor 5minuter
Tillagningstid Passiv tid
15minuter 15minuter
Portioner Förberedelsetid
2chokladkakor 5minuter
Tillagningstid Passiv tid
15minuter 15minuter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Smält kokosoljan över ett vattenbad eller på väldigt svag värme i en kastrull.
  2. Ta av kokosoljan från värmen, rör ner kakao och flytande honung, det är viktigt att honungen är flytande så den blandas med övriga ingredienser.
  3. Blanda väl och klä 2 formar ca 20×10 cm med bakplåtspapper, häll i chokladen och toppa med granola och flingsalt.
  4. Ställ in i frysen eller kylen tills den stelnat helt.
  5. Njut av en underbar choklad. Förvaras i kylen eller i frysen då kokosoljan mjuknar i rumstemperatur.
Toppa med:
  1. Granola
  2. Flingsalt
Receptanteckningar

Tack @Victorias_provkok för receptet! Kika in Victorias matblogg för mer recept.

raw chokladkaka raw chokladkaka