Utbud:

Priser:

Leveranstid: 

 • Billiga priser på Nocco
 • Bra erbjudanden
 • Enkelt att handla
 • Stort utbud
 • Snabb leverans

Kort om Sportkost


Hos Sportkost.se hittar du ett stort sortiment av kosttillskott online. Utbudet består av välkända varumärken både inom kosttillskott och hälsokost.

Prisvärt
Oftast är inte priser den avgörande faktorn. Men vem uppskattar inte känslan av att göra en bra affär? Genom hårt arbete har man lyckats arbeta utan mellanhänder och kan i princip alltid erbjuda produkter till marknadens bästa priser. Teamet bakom Sportkost har lång erfarenhet inom branschen, både genom eget intag men även genom sälj och inköp.

Snabb leverans
Snabba leveranser är något som verkligen uppskattas. Ofta när man beställer kosttillskott så gör man det i sista sekunden. Då vill man att leveransen ska komma fort! Känslan av att hämta ut sitt paket dagen efter beställning är helt underbart och det får en att känna sig speciell. Deras kundlöfte är att alltid leverera inom 1-3 arbetsdagar.

Recension av Sportkost

Det var inte längesedan vi fick upp ögonen för Sportkost. Vi bestämde oss för att testa en leverans för att kunna jämföra mot konkurrenter. Resultatet blev förvånansvärt bra, speciellt med tanke på leveranstiden. Vi beställde av Sportkost på en fredag och fick leveransen på lördag.

Leveranstid

Som ni kan se på bild 1 så gjorde vi beställningen fredag 14 februari och vi hämtade ut paketet lördagen 15 februari. Det betyder alltså att Sportkost packade och skickade beställningen samma dag som den kom in till dem. Det är vad service handlar om, riktigt bra jobbat!

Våran beställning

Vi beställde ett ekologiskt jordnötssmör som gjorts på 100% jordnötter utan tillsatta ämnen. Vi har skrivit en artikel om nyttigt jordnötssmör som ni kan läsa om ni vill ha tips på ekologiska nötsmör helt utan tillsatser.

Vi beställde även en Rage X2 PWO från Fairing som vi kommer att testa och utvärdera tillsammans med träning. Det var 49% rabatt på denna pre workout och när vi letande runt hos konkurrenter kunde vi inte hitta den någonstans under 329kr. Priset hos Sportkost blev 161kr med vår rabattkod.

Det var också dags att testa ett nytt vassleprotein. Efter att vi kollar runt på deras hemsida så hittade vi ett nytt proteinpulver. Whey 900 från North Nutrition. Vi valde just detta proteinpulvret av två anledningar. Recensionerna var riktigt bra, 5 stjärnor för pris, värde och kvalitet. Vi kunde inte hitta Whey 900 från North Nutrition hos någon konkurrent så vår gissning är att det är deras egna varumärke alt. så har dem ensamrätt i Sverige. Priset för 900 gram blev 107kr med vår rabattkod. Smakerna som finns att välja mellan är vanilj, choklad, cookies & cream, jordgubb och white chocolate/raspberry.

Totalsumman blev 445,89kr för hela beställningen. Handla med vår rabattkod så får du 10% rabatt på hela köpet.

Vår rekommendation

Sportkost har marknadens billigaste pris på Nocco. Dem säljer ett helt 24-pack med Nocco för endast 229kr. Med vår rabattkod vår du ytterligare 10% rabatt på priset. Fantastiskt!

Sportkost: Slutbetyg & recension:

Kontaktuppgifter:

 • 010-456 68 85
 • Orvelin Sportkost AB
 • En del av Orvelin Group AB

Betalningsmetoder i Sportkost onlineshop:

 • Visa
 • Mastercard
 • Klarna
Har du handlat från Sportkost? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *