Utbud:

Priser:

Leveranstid: 

  • Kosttillskott för tjejer
  • Bra produkter
  • Proteinpulver i 8 smaker
  • 35% rabatt med vår rabattkod!

Använd vår kod NYTTIGMAT35 för 35% rabatt på hela sortimentet. Klicka här för att handla.

25% rabatt
Kupong

Kosttillskott för kvinnor. Deras mål är att göra kvinnor i Sverige starkare. Sedan dess har dem haft över 100,000 nöjda kunder, där 93% av alla kunder är tjejer. 

More Less
Utgår ej

Vilka är Protein.se?


Protein.se erbjuder en mängd olika produkter för att du skall nå dina hälsomål. Oavsett om det handlar om att gå ned i vikt eller bygga muskler så har dem det för dig.

De riktar sig mot kvinnor och har totalt över 250 tusen kunder i skrivande stund. Det är inte konstigt att de har så pass många kunder då de erbjuder allt för att du skall kunna det liv du vill ha. Deras proteinpulver är omtyckta av deras kunder och det ger resultat. Något mer som gör att Protein.se sticker ut är att man kan beställa smakprov för en mindre summa pengar. Detta gör dem för att du ska få prova produkten innan du spenderar pengar på den.

De erbjuder en mängd olika produkter, till exempel proteinpulver, bars, brun utan sol tabletter och kläder. De har en mängd olika kosttillskott för att du enkelt ska kunna leva ett hälsosamt och roligt liv. De har de produkterna som du behöver för att nå dina hälsomål. De har även vitaminer och mineraler för att du verkligen ska få det som du behöver. Din kropp kommer att tacka dig när du byter till en hälsosammare kost. Både fysiskt inom den mån att du kommer se bättre ut. Men även psykiskt då ens utseende kan kopplas till ens tankegångar. Look good – feel good.

Hur fungerar deras produkter?

Deras produkter är bra för olika saker. Det är enkelt att hitta det du vill ha då deras beskrivningar är tydliga. Om du vill ha ett proteinpulver som är bra för att bränna fett så kan du enkelt hitta det. Dem har även en väldigt populär måltidsersättning som kallas för ”Slim”. Se produkten här.

Om du vill ha ett proteinpulver som även förbättrar ämnesomsättningen så har dem det också. Oavsett vad ditt hälsomål är så har protein.se den vägledningen som du behöver. De erbjuder produkter för varje måltid, oavsett om det är till frukost, middag, eller mellanmål. Detta för att du skall se till att du når dina mål snabbt och säkert. Även om du inte vill ändra något i din fysik så erbjuder Protein.se dig det du behöver för att behålla din fysik. Deras produkter ger dig en stor mängd fördelar som kommer att underlätta din fysik. Göra dig piggare. Och få dig att känna dig bättre.

Vad deras produkter innehåller

Deras produkter innehåller en hel del godheter. Inte bara att de smakar gott, det gör även gott för kroppen. Deras produkter innehåller allt du behöver. De har produkter med aminosyror, proteinrika produkter. Vitaminrika produkter, produkter rika på mineraler. Tabletter för att ditt hår och din hy ska må bra med hjälp av vitaminer och mineraler. De är verkligen specifika med vad deras produkter gör och det är bra. Det är inga frågetecken av vad deras produkter gör då det framgår mycket tydligt. Så oavsett om du vill ha snacks, mellanmål, eller proteinpulver så har dem det. Deras breda utbud gör det möjligt för dig att få i dig det du behöver. På det sättet du vill.

Leveranstid

Det vi gillar med Protein.se är att de erbjuder två olika alternativ för leverans/frakt. Det ena alternativet är en helt kostnadsfri frakt där leveranstiden är 4-6 dagar. Det andra alternativet är expressleverans som kostar 19kr extra, men då får du din leverans på 1-2 dagar. Vi ger dem en stor applåd för detta.

25% rabatt
Kupong

Kosttillskott för kvinnor. Deras mål är att göra kvinnor i Sverige starkare. Sedan dess har dem haft över 100,000 nöjda kunder, där 93% av alla kunder är tjejer. 

More Less
Utgår ej

Protein.se: Slutbetyg & recension:

Kontaktuppgifter:

 • PROTEINSE AB
 • Org. nr: 559089-5107
 • support[at]protein.se

Betalningsmetoder i Sportkost onlineshop:

 • Visa
 • Mastercard
 • Klarna

Fraktalternativ:

 • Budbee
 • Postnord
 • DHL
Har du handlat från Protein.se? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *