Innehåll:

Smaker:

Priser: 

Leveranstid: 

Sortiment: 

 • Snabb leveranstid
 • Unikt sortiment
 • Snygga förpackningar
 • Stort utbud
 • Mycket ekologiskt
 • FoodSpring.se

Rabattkod: SE12NYTTIG ger dig 12% rabatt vid köp över 400kr!

Om Foodspring

Foodspring tillverkar och säljer nyttig mat och kosttillskott av högsta kvalitét till tränings- och kost intresserade människor runt om i världen. De är ett företag som använder naturliga ingredienser och inte tummar på kvalitéten i sina produkter. Foodspring utvecklar varje produkt i nära samarbete med deras team av näringsmässiga forskare och satsar fullt ut på högkvalitativa ingredienser med underbara smaker.

Tobi och Philipp som grundade Foodspring har fyra viktiga grundpelare som företaget strävar efter.
Nytta, innehåll, enkelhet och smak. Läs mer om det här.

Vad säger Foodsprings kunder?

Det bästa proteinet jag någonsin haft. Hos Foodspring hittade jag det äntligen!
– Sebastian

Foodsprings cocoWhey är perfekt efter yogan eller som kalorisnålt snacks!
– Jenny

Ett bevis på att ekologiska produkter med så få ingredienser kan smaka gott.
– Josefin

Omdömen från Foodsprings hemsida.

Våra recensioner

Vi hittade Foodsprings hemsida och fastnade direkt, hemsidan var väldigt enkel att förstå och det var lätt att filtrera för att hitta produkterna som man sökte utan att skrolla i en kosttillskotts-djungel. Det var på tiden att testa produkter från ett (för oss) helt nytt företag. Denna gången blev det Foodspring och det var absolut inte sista gången!

Vi beställde ekologiskt proteinpulver, lite olika bars och sist men inte minst Foodsprings proteingröt.

Bio Proteinpulver 

Ett ekologiskt vassleprotein i snygg förpackning som finns i flera läskande smaker men vi beställde vanilj. Vassle är ett snabbt protein som passar utmärkt på morgonen till gröten eller efter träningen då man vill få i sig snabbt protein. Det vi gillar med detta proteinpulvret är att det finns inga hemligheter: mjölken är 100% naturlig, innehåller stevia och isolat-formel som ger en hög proteinhalt samt låg fett- och kolhydratshalt. Smaken är supergod och du slipper klumparna i shaken som man får av många andra varumärken. Klicka här så får du även en shaker på köpet!

foodspring proteinpulver

Proteingröt:  

Efter år av havregrynsgröt i princip varje dag var det dags att testa något nytt. Varför inte proteingröten från Foodspring? Den är baserad på soja och innehåller 20 gram vegetabiliskt protein samt komplexa kolhydrater som ger dig en härlig energi för dagen. Det finns inte så mycket att skriva mer än att det är en ny favoritfrukost som är superenkel att laga. Måste även passa på att slå ett slag för smaken ”Äpple/kanel” som är sååå god! Klicka här för att komma direkt till Proteingröten.

foodspring proteingröt

 

Paleo bar: 

Vi testade alla smaker (passionsfrukt, kokos, blåbär och kakao). Barsen är 40 gram vilket jag tycker är en bra storlek och är lite mindre än de traditionella barsen. Om du letat efter en bar som innehåller helt naturliga ingredienser utan kemikalier och tillsatt socker så har du hittat rätt. Barsen är 100% paleo och 100% rawfood. Paleobarsen är tyvärr inte något som jag skulle byta ut mot fredagsmyset då det tyvärr inte var någon ”hallelulja” upplevelse i smakvägar men det är absolut något jag kan tänka mig att byta ut mot de vardaliga barsen då innehållet i dessa är så bra de kan bli. Klicka här för att köpa Paleo barsen.

foodspring paleo bar

Protein bar: 

Denna baren föll mig mer i smaken, väldigt härlig smak med äkta smaksättande ingredienser och ett toppen innehåll som även mättar otroligt bra. Protein baren är utvecklad tillsammans med en stjärnkock och helt fri från tillsatt socker och konstgjorda smakämnen, som det borde vara! Här får du i dig 20 gram protein per bar! Klicka här för att köpa Protein barsen.

foodspring proteinbar

Behöver du hjälp på vägen?

Har du svårt att veta vad du ska äta eller vilka kosttillskott du ska använda för att nå ditt mål så har Foodspring en riktigt hjälpsam funktion på sin hemsida som kan hjälpa dig en bra bit på vägen. Funktionen heter ”BODY CHECK” och finns högst upp i deras meny.

Där får du fylla i vad du har för mål, kanske vill du bygga muskler eller få bättre uthållighet? Klicka i ditt val samt fyll i information om dig som bl.a. Ålder, vikt och kön. Därefter kalkylerar den ut framför dina ögon och visar dig exakt vilka produkter som passar just dig för att nå ditt mål. Superenkelt, lättförståeligt och mycket hjälpsam funktion som uppskattas av många där ute!

Så här går det till:
Börja med att klicka på ”Body Check” i menyn på FoodSpring.se.

1. Fyll i dina personliga uppgifter.

foodspring

2. Fyll i din livsstil

foodspring

3. Fyll i dina kostvanor

foodspring

4. Fyll i dina fysiska begränsningar.

foodspring

5. Välj om du vill få resultatet på mail eller gå direkt till dina rekommendationer.

foodspring

 

6. Vi valde att gå direkt till våra rekommendationer, här visas då alla produkter som rekommenderas för dig

foodspring

Tips!

Blanda proteingröten enklast:

 • 1 styck proteingröt (valfri smak)
 • 1dl varm vatten (kokande eller från kran)

Blanda vattnet direkt i proteingröten, låt stå 2-3 minuter och ät direkt. Snabbt, enkelt och riktigt gott!

foodspring

Rabattkod: SE12NYTTIG ger dig 12% rabatt vid köp över 400kr!

Foodspring: Slutbetyg & recension:

Kontaktuppgifter:

Betalningsmetoder i Foodsprings onlineshop:

 • Visa
 • Mastercard
 • Amex
 • PayPal
Har du testat produkter från Foodspring? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *