Gottbox har tyvärr lagt ner sin verksamhet. Läs gärna våra andra recensioner!

Gottbox prenumerationsbox

Gottbox är en prenumerationsbox med hälsosamma och naturliga snacks som du får hemskickat varje månad. Den 25:e varje månad skickas en box hem till dig med nyttigt snacks som är helt naturliga, veganska, fria från gluten och även fritt från raffinerat socker! Gottbox letar efter nyttigt snacks från hela Världen från både stora och små producenter för att ge dig en unik upplevelse. De väljer noga ut innehållet i varje box som sedan packas och skickas till din brevlåda. Ett bekvämare sätt för dig att hitta och testa på nya hälsosamma produkter till lördagsmyset.

Hur fungerar prenumerationen?

Gå in på gottbox.com för att starta din prenumeration. Där väljer du om du vill binda upp din prenumeration i tre månader (189kr/mån) eller om du vill betala per månad (199kr/mån). Din prenumerationsbox skickas från Gottbox raka vägen hem till dig den 25:e varje månad. Du kan när du vill avsluta eller hoppa över en box helt utan extra kostnad bara genom att maila Gottbox.

Fördelar med Gottbox:

 • Fritt från raffinerat socker
 • Fritt från gluten
 • Veganskt
 • Naturligt

gottbox

Test & recension

Det hela började en mörk kväll i September med telefonen i handen. Vi kollade igenom vårt Instagramfeed och vad som hade hänt under dagen och alla härliga matbilder. Genom en slump gled vi in på Gottbox instagram och väl där hittar vi massor med produkter som vi aldrig sett innan. Vi fick kontakt med Gottbox och en vecka senare så hade vi vår första box.

Vi gillade hela innehållet i boxen och fantastiskt bra idé av Gottbox att sätta ihop en box som är helt fri från tillsatt socker, gluten och även veganska. Nu kan du unna dig något nyttigt på lördagarna som fortfarande är gott istället för att äta massa socker som förstör både kropp och knopp. Här får ni en lättläst recension av de produkterna som ingick i boxen:

 1. Energiboll

  Med smak av hasselnöt, mycket god och mättande!

 2. Quinoabar

  Med cashewnötter, chia och pumpa. Även denna väldigt god och du får samtidigt i dig rikligt med Omega 3.

 3. Organisk chokladkaka

  En organisk chokladkaka med lönnsirap. Helt klart den godaste biten i boxen, mycket god smak av mörk choklad med en touch av salt.

 4. Riskrisps

  Smakar som rökta chips, hur gott som helst och önskar att påsen var större. Riktigt bra snacks och endast 91 kalorier samt full med fibrer och protein.

 5. Melondricka

  en melondricka med superbra innehåll. Kan det bli bättre? Supergod! 5 av 5 meloner.

 6. Raw brownie

  En raw brownie uppdelad i två. Man känner verkligen att den är nyttig och utan socker. Den mättar väldigt bra och är ett mycket bra alternativ till onyttigheter men föll mig inte i smaken tyvärr.

 7. Rostade kokoschips

  Rostade kokoschip med stark chillismak. Tyvärr var kombinationen chilli och kokos inte passande för min smak då jag inte är världens största fan av chili. MEN om du gillar hetta och kokos så testa! Det var en ny smakupplevelse och bra krisp på kokoschipsen.

Månatligt
199kr
/mån
Exklusiva snacks
Fritt från raffinerat socker
Fritt från gluten
Vegansk & Eko

Ange koden ‘gb30‘ för 30 kr rabatt på första boxen!

gottbox

Gottbox: Slutbetyg & recension:

Betalningsmetoder hos Gottbox:

 • Amex
 • Dinersclub
 • Mastercard
 • Discover
 • Mastercard
 • Visa
 • Handelsbanken

Frakt:

 • 19 kr
 • Avbryt när som helst
 • Snabb leverans
Har du testat Gottbox? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *