Smak:

Konsistens: 

Pris: 

 • Proteinglass!
 • Bra smakkombination
 • 1st för 20kr eller 3 för 40kr
 • 150 kcal/bar
 • Lohilo.com

Lohilo glass

Så vad är Lohilo och vad skiljer den sig från andra glassar? Jo, Lohilo är ett hälsosammare alternativ till vanlig glass. Lohilo tillverkas med ingredienser som din kropp mår bra av och innehåller mycket mindre kalorier än andra glassar. Du kan avnjuta en Lohilo när du vill utan att få ångest! Sockerhalten är extremt låg, likaså fetthalten samt att de är fulla med protein.

Lohilo high protein bar (glass)

Då kommer vi till Lohilos senaste tillskott i glassfamiljen. Till skillnad från andra produkter som är 350ml glasspaket så erbjuder de nu en high protein glassbar som är 70ml i ett vanligt pinnglasspaket (utan pinne). En smidigare glass att äta i farten om man nu är sugen på en nyttigare glass!

Näringsvärde per bar (55g/70ml)

 • Kalorier: 150
 • Kolhydrater: 16 gram
 • Kostfiber: 2 gram
 • Socker: 3 gram
 • Protein: 7 gram
 • Fett totalt: 12 gram
  varav mättat fett: 5 gram

lohilo high protein bar

lohilo high protein bar

lohilo high protein bar

Test & recension

Jag kan börja med att säga att jag är ett stort fan av Lohilos glassar och har konsumerat de sen de grundades. Deras utveckling är riktigt imponerande. De första smakerna de släppte var inga tiopoängare, de saknade både smak och framförallt var konsistensen ganska dålig och smakade verkligen inte som vanlig glass för att vara helt ärlig. Efter bara första året så var det en helt annan glass, och då menar jag verkligen att allt förändrades. De nya smakerna var underbara, konsistensen liknade vanlig glass och deras design på glasspaketen såg inbjudande och goda ut. Utvecklingen av Lohilo stoppar inte där, de fortsätter att imponera och idag är Lohilo den absolut godaste proteinglassen på den Svenska marknaden.

Så vad tycker vi om denna nyheten?
Mjukglassen håller en bra konsistens men smaken var lite oklar, svag vaniljsmak skulle vi säga. Kolasåsen som gömmer sig under chokladtäcket var riktigt god men det var helt enkelt för lite för min smak. Det hade inte skadat att ösa på med lite mer av den goda såsen. Deras tanke med att använda mindre kolasås skulle vi tippa på beror på att de vill undvika att gå över 150 kalorier i glassen. Chokladtäcket däremot,
riktigt gott! Perfekt tjocklek, här har de inte snålats!

Jag skulle vilja se en liten prissänking på glassen då den i dagsläget är lite för dyr.
Ska tilläggas att de verkar som att MM Sports är i processen att börja sälja Lohilo, då till ett rabatterat pris: 1 för 20kr eller 3 för 40kr.
Allt som allt var glassen faktiskt bättre än förväntat. Den kommer absolut köpas in för egen konsumtion igen.

Pris: ca 25 kr

High protein ice cream bar från Lohilo : Slutbetyg & recension:

Kontaktuppgifter:

Har du testat produkter från Lohilo? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *