Utbud:

Priser:

Smaker: 

Innehåll: 

  • Funktionsdrycker
  • Proteinbars
  • Tuggumi
  • Glass

Klicka här för att gå till Lohilos hemsida. Använd vår kod NYTTIGMAT30 för 30% rabatt på hela sortimentet!

Använd vår kod för 30% rabatt på hela sortimentet!

Kort om Lohilo


Lohilo är ett företag som ägnar sig åt fitness relaterade produkter. Både i form utav snacks och dryck, men även klädsel.

Lohilo är ett färgglatt företag som lyser upp den aktiva vardagen. De började som glassproducenter med innovativa proteinglassar och de är dem än idag. Men de har breddat sitt utbud på produkter för att nå ut till fler människor. De sätter färg på ett tungt gympass, eller en grå dag. Oavsett vad så hjälper deras kreativa och färgglada designer på sina produkter vem som helst att le. De riktar sig främst mot fysiskt aktiva människor. Men deras produkter går minst lika bra att använda om man inte är fysiskt aktiv.

Utbud

De erbjuder funktionsdrycker, proteinbars, tuggummin, proteinglass, och funktionskläder. De erbjuder en mängd olika produkter, men alla har samma tema. Något som sätter färg och ljus i vardagen. Lohilo har funktionsdrycker som innehåller vitaminer, och mineraler vilket gör dem nyttiga. De är även sockerfria vilket är ett plus, speciellt då många idag överkonsumerar socker. Sedan innehåller några av deras produkter BCAA också vilket också är bra vid fysisk rörelse och träning. De har en mängd olika smaker för att du skall hitta den som passar dig. De erbjuder även glass i olika smaker med olika egenskaper, till exempel att de innehåller mycket protein. Då kan man unna sig en glass efter träningen utan att det är dåligt för kroppen. De har även tuggummin som innehåller en hel del godheter. Som till exempel Vitamin B2 och vitamin B3 och koffein. De är även veganska och sockerfria.

Vitaminer & mineraler

Produkterna erbjuder lite olika näringsämnen beroende på produkt. Det finns produkter som har mycket protein vilket är bra vid muskelbyggnad. Och så finns det produkter som har vitaminer och mineraler för att din kropp ska fungera så bra som möjligt. De har allt för dig som vill ha det goda, utan att det är dåligt för kroppen. Deras funktionella produkter gör så att du kan fortsätta att äta glass utan dåligt samvete bland annat. Utan att det går ut över fysisk utveckling i form av muskelbygge. Om du inte är ett stort fan av glass, eller funktionsdryck. Så finns det ett alternativ. Ett tuggummi som ger dig samma hälsoeffekter som dess motsvarigheter i glassen eller drycken. Det finns många alternativ så att du ska hitta det bästa sättet för dig att få i dig nyttigheterna.

Smak & motivation

Lohilo är framförallt kända för sina goda smaker, oavsett om det gäller dryck eller glass. Om du är trött och seg så finns det funktionsdrycker med koffein och vitaminer. Om du vill ha något som motiverar dig inför ett träningspass så kan du dricka en funktionsdryck med koffein, vitaminer, och BCAA. Om du är hungrig efter ett träningspass så kan du äta en proteinglass eller en proteinbar. Lohilo finns där för dig, så du kan fortsätta att njuta av det goda på riktigt.

Lohilo: Slutbetyg & recension:

Kontaktuppgifter:
 • Lohilo Foods AB
 • Org nr: 556740-7050
Betalningsmetoder i Lohilos onlineshop:
 • Visa
 • Mastercard
 • AMEX
 • Apple pay
 • Klarna
Har du testat Lohilos produkter? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *