Innehåll:

Smak:

Pris: 

Utbud: 

Läs mer på Redbull.com

  • Uppiggande
  • Inga onödiga kalorier
  • Koffein & guarana
  • Vitaminberikad
  • 10% rabatt med rabattkod PBNYTTIGMATNU hos Proteinbolaget

Om Red Bull

Red Bull startades av Österrikaren Dietrick Mateschitz i mitten av 1980-talet. 1987 såldes den allra första drycken i Österrike. Det var då Red Bull lanserades som funktionsdryck, en helt ny produkt på marknaden. Nu finns dem i 171 länder och säljer miljontals burkar över hela världen.Idag är Red bull en världskänd funktionsdryck som används av elitidrottare, studenter och motionärer runt om i hela världen för att släcka törst och prestera bättre med hjälp av burkens vitaminer och koffein.

Red Bull sugarfree edition

Sugarfree edition är Red Bulls koffeinberikade drycker helt utan socker och kolhydrater. Det är en funktionsdryck som innehåller 2-3 kalorier per 100 ml. Dryckerna är även berikade på vitaminerna B6 och B12. Vitamin B6 bidrar bland annat till en normal proteinomsättning. Den finns även i exempelvis kött, ägg, potatis och frukt. Vitamin B12 är en vitamin som bidrar till en normal energiomsättning och till nervsystemets funktion. Denna vitaminen hittar vi annars bara i livsmedel från djurriket.

Test & recension

Red bull sugarfree edition finns i de tre smakerna: Tropisk, Acai och Lime. Alla tre smaker innehåller 80 mg koffein per burk. Den lämpar sig perfekt när du behöver den där extra energiboosten. Oavsett om du är på väg till ett träningspass eller har en stressig dag på kontoret så kan en Red Bull sitta som en smäck för att få upp motivationen. Vi har testat alla tre smaker för att ge er en ärlig och oberoende recension.

Lime 

En god och lite sur smak, precis som en limefrukt ska vara. Då smaken är uppfriskande passar den perfekt för en solig dag på stranden. Många funktions- eller energidrycker ger en besk eftersmak så att du lätt blir törstig igen men Lime edition lämnar ingen sådan.

Acai 

Purple edition är en fräsch smak av acaibär. Vi hade höga förväntningar på denna smaken då acai har blivit så populärt i Sverige de senaste året. Våra förväntningar stämde bra, den ger en annorlunda smak, lite godisliknande och söt. Lite som en blandning mellan blåbär och choklad. Helt klart värd och vår personliga favorit!

Tropisk 

Första intrycket vi fick av den gula burken var en varm sommarkänsla. Vi öppnade och kände direkt doften av tropiska och syrliga frukter. Smaken sveks inte av luktsinnet, utan den smakade precis som den luktade. Det är en väldigt fräsch smak och funkar perfekt när du vill ha lite extra god energi.

Har du testat produkter från Red Bull? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *