Innehåll:

Smak:

Pris: 

Utbud: 

  • 100 % naturliga källor
  • Certifierade av Europeiska unionen
  • Fria från konserveringsmedel och tillsatser
  • Ekologiska
  • Läs mer hos Red bull
simply organics red bull

Organics by Red Bull

Alla känner väl till energidrycken som ger dig vingar? Vi pratar givetvis om Redbull, Världens mest kända funktionsdryck. Denna recensionen handlar om deras nylanserade kollektion ’’Organics by Red Bull’’.

Organics by Redbull är ekologiskt-certifierade drycker som är producerade på ingredienser från 100% naturliga källor. Dessa drycker innehåller inget koffein utan är ett nyttigare alternativ till läskdryck. Organics innehåller heller inte några artificiella smak- eller färgämnen och är helt utan tillsatser. Smakerna som uppstår kommer från helt naturliga källor. Dem kommer i fyra smaker: cola, lemon, Ginger och tonic. Vi har testat alla fyra för att ge er en oberoende smakupplevelse i skrift.

Tonic water 

Har du någon gång suttit i solen och druckit tonic water så känner du igen smaken på denna burken. Skillnaden är att de rena smakerna av lime och citron kommer från naturliga källor. Tydligast känner man den färska limesmaken som träder igenom både i lukt och smak. Vi kände att smaken var lika bitter som i en traditionell tonic pga. kinabarken men steget sötare. Ingen storfavorit för dem som inte älskar tonic water men passar helt klart perfekt en varm sommardag på stranden.

Bitter lemon 

Denna burken har en uppfriskande smak av citron från ekologiskt jordbruk kombinerad med bitter smak som kommer från växten kvassia. Ni som föredrar lite sura drycker borde absolut testa Organics bitter lemon!

Ginger ale 

Öppna burken och känn doften av en kryddig och frisk lukt av ingefära. Ingredienserna kommer liksom de andra från 100% naturliga källor. Här får dina smaklökar testa en blandning av ingefära och citrus. Detta är en av våra favoriter pga. en ovanlig smak. Tänk er färsk ingefära med skarp karaktär. Inte nog med att drycken smakar bra så kan ingefära hjälpa dig att motverka inflammationer och stärka ditt immunförsvar. Toppen!

Simply cola 

Burken i sig ser inbjudande och klassisk ut. Smaken är mer naturlig än den traditionella colan och man känner tydligt en naturlig kryddblandning som inte är för söt. Detta är vårt självklara val till middagen en härlig fredagkväll! Handla här!

red bull tonic
red bull lemon
red bull ginger
red bull cola
Har du testat produkter från Red Bull? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *