Inlägget innehåller reklam för Citysallad

Citysallad

Citysallad är en salladsbar som startades av Magnus Wennman under sent 90-tal. Det var då en utav de första salladsbarerna i Uppsala och Magnus levererade sina salladspaket själv på sin cykel. Idén var från början att endast leverera sallader till företag, där företagen kunde avnjuta goda och nyttiga sallader under lunchtimmen. Citysallad blev snabbt uppskattat och nu finns deras salladsbarer i Uppsala, Gamla stan och Solna. Här kan du njuta av goda sallader både på plats och med hemleverans.

Lunch som ger dig rätt energi

Du behöver en energirik lunch för att prestera optimalt på jobbet. En lunch som ger dig tillräckligt med energi men utan onödiga tillsatser som ger dig ’’matkoma’’. Då faller valet naturligt mot en matig sallad. Hos Citysallad kan du avnjuta mättande sallader som innehåller både grönt, protein och hälsosamma fetter. En favorit är den chillimarinerade kycklingfilén med marinerade nudlar, cashewnötter och grana padano. Det finns även en hel del fisk, skaldjur och vegetariskt att äta. Alla med fräscha smaker och mättande funktion.

När du beställer hem eller besöker Citysallad så kan du alltid vara säker på att de alltid tillagas av bra råvaror med en variation som gör att du alltid kan hitta en sallad som faller dig i smaken. Beställ online dagen innan, så får du leverans perfekt till lunchtid!

Inlägget publicerades i Blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *