Utbud:

Effekt:

Pris:

  • Minska håravfall
  • Innehåller kollagen
  • Innehåller MSM

Naturliga tabletter för bättre hår

Det finns en mängd olika vitaminer, och en del av dom är bra för håret. Vitaminer som vitamin A, vitamin b, C, D, och E är bara några exempel som är bra för håret. Men för att du skall veta vilken / vilka vitaminer ditt hår kan behöva så finns vi här för att hjälpa dig. Det kan finnas många anledningar till att man behöver vitaminer till håret. Du kan ha en generell vitaminbrist. Eller kanske en kost som påverkar ditt hår negativt. Oavsett vad anledningen är så finns det vitaminer som kan se till att ditt hår mår bättre. Ett enkelt sätt att få reda på om ditt hår har vitaminbrist eller inte är att titta och känna på det. Om det är torrt, slitet, eller att du fäller hår så kan det vara ett tecken på vitaminbrist.

Olika vitaminer

Det finns olika typer av vitaminer som är bra för håret. A vitaminen är viktig för håret då den bidrar till en normal celltillväxt, vilket i sin tur påverkar hur ditt hår växer. Du kan märka att du har brist på denna vitaminen genom att dina toppar är kluvna. B vitaminerna är också viktiga för håret.

De vitaminerna ser också till att celltillväxten är god vilket påverkar håret och hårbotten. Du kan märka att du har brist på B vitaminerna genom att ditt hår fäller. C vitaminer hjälper kroppen att producera ett fiberprotein som stärker håret. Denna vitamin hjälper också till med att skydda håret från till exempel solen eller andra yttre faktorer. Du kan märka av en brist av C vitamin genom att ditt hår splittras enkelt. E vitaminen skyddar också håret mot solen, och övriga yttre faktorer. Det hindrar den skadan som till exempel avgaser gör på ditt hår. Du kan märka av en brist på E vitaminer genom att hårets toppar är slitna.

Ovan kosttillskott och vitaminer är de vanligaste förekommande. Men det finns även vitaminer som är speciellt framtagna för att förbättra ditt hår. Nedan följer våra rekommendationer.

vitamin för håret

HÅR, HUD & NAGLAR

Från Protein.se
Använd kod ”NYTTIGMAT25” för 25% rabatt.

Läs mer/köp
biotin är en vitamin för håret

BIOTIN 10000

Från Healthwell

Läs mer/köp

Vem behöver tabletter för håret?

Det finns många som skulle kunna ta nytta av vitaminer för håret. Även om ditt hår inte är slitet eller skadat så kan det vara bra att fortsätta sköta det. Om du ser till att hela tiden ge ditt hår det som behövs så kommer du inte behöva oroa dig. Oavsett vilket skick ditt hår är i så är det bra att ta hand om det. För det är inte bara håret som påverkas av vilka vitaminer som finns i ditt system. Svagt hår går att motverka, relativt enkelt bara man ser över sina vitaminintag.Med ett balanserat intag så kommer du att märka en välkommen skillnad. Oavsett om ditt hår är skadat eller ej.

Du kanske har skadat hår och skulle vilja åtgärda det. Men även om du inte har skadat eller slitet hår så kan det vara bra att arbeta förebyggande.Då kan du se till att du behåller håret längre. Samt att du behåller det i ett bra skick. Du kan också skydda hårbotten genom att få i dig de vitaminerna som påverkar håret positivet. Det finns många olika specifika vitaminer för håret. Men det är inte bara håret som påverkas positivt av att du får i dig alla bra vitaminer.Även din kropp i övrigt kommer att tacka både nu och i framtiden. Vitaminerna håller ditt hår i gott skick så att du kan fortsätta se bra ut. Men också så att du kan känna och uppleva skillnaden. För ett starkt och ett friskt hår idag, och framöver.

Har du testat vitaminer för håret? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Inlägget publicerades i Blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *