Inlägget innehåller annonslänkar från Protein.se, Svensktkosttillskott, Svenskhälsokost och Fitnessguru.com.

Utbud:

Effekt:

Pris:

  • Bidrar till viktnedgång
  • Ökad energi
  • Bättre uthållighet och prestation
  • Bevisad effekt

Koffeintabletter för maximalt fokus

Koffeintabletter är precis vad det låter som – En tablett som innehåller rent koffein. Koffein är bra för flera saker, inte minst för att kicka igång hjärnan och hålla energin uppe. Oavsett om det är i samband med intensiv träning, eller om det är inför ett krävande prov, test, eller en lång arbetsdag. Koffeinet ger även en känsla av alert, vilket kan vara bra i samband med t.ex. tillfällen som kräver snabb reaktionsförmåga.

Det är ingen slump att vi brukar mer koffein än vad vi gjorde förr. Ett liv nu för tiden kräver att du är på fötterna för att vara redo på det oväntade. Många av oss lever ett liv där vi behöver sitta koncentrerade i flera timmar. Det gäller framför allt de som har jobb som kräver extra koncentration. Det vill säga personer som till exempel läkare, kirurger, och de som jobbar inom polisyrket. Du behöver vara alert, var beredd på det oförberedda.

Så genom en koffeintablett som innehåller ca 200mg koffein per tablett kan du se till att du håller dig vaken och koncentrerad när det behövs. För att du skall kunna ha samma höga prestation över lång tid. Och för att vardagen ska kunna rulla på som vanligt. Nu för tiden kan man hitta koffeintabletter lite överallt, från din lokala matbutik, apoteket eller hälsokostbutiker.

Koffein vid viktnedgång

Koffein kan även hjälpa till vid viktnedgång. Den gör det genom att det hjälper till med kroppens utdrivning av vätska. Koffeinet hjälper även kroppen att höja sin metabolism. Vilket innebär att kroppen blir bättre på att omvandla fett till energi. Detta är mycket bra om man försöker att gå ner i vikt och vill få ner sitt kroppsfett. Men det är även bra om du inte vill går i vikt. Då den ökade metabolismen kan hjälpa dig att behålla din nuvarande vikt.

Det kan leda till att du inte behöver ändra din kost eller äta mindre om du vill vara säker på att inte lägga på dig några extra kilon. Koffein är enkelt att få i dig på ett flertal olika sätt. Men om du vill se till så att du får i dig en lagom mängd koffein dagligen så kan du se till att ta en koffeintablett per dag. Det finns inga klara risker för vuxna personer att bruka koffein i lägre doser. Den klara risken som finns är om man får i sig 150mg koffein / kilo kroppsvikt. Detta är inget man behöver oroa sig för så länge man inte dricker koffeinhaltiga drycker under hela dagen. Se våra rekommendationer för viktnedgång nedan.

koffeintabletter fitnessguru

One Heat Day

100 kapsar – 349kr

Från Fitnessguru
Använd kod ”NYTTIGMAT15” för 15% rabatt.

Läs mer/köp
koffeintabletter viktnedgång

BODYFAT BURNER

150 kapsar – 449kr

Från Protein.se
Använd kod ”NYTTIGMAT35” för 35% rabatt.

Läs mer/köp

För maximal träningsprestation

Rena koffeintabletter kan också hjälpa till i samband med träning. Koffeinhalten i blodet brukar vara stabil efter ca 100 minuter. Då kan den halten stanna kvar och hållas stabil i 3-4 timmar innan det går neråt. Det är bra för dig då nervsystemet håller sig igång under en längre tid.Det påverkar även musklerna då det förbättrar nervernas kommunikation med musklerna.

Det hjälper också då koffeinet kan hjälpa till med att höja kroppens skapande av värme. Vilket är bra då du kan bränna fler kalorier i samband med träningen. Så att du kan få mer effekt utav mindre träning. Det hjälper främst vid explosiv träning, då koffeinet får din kropp att reagera snabbare. Det har visat sig att en koffeinhalt i blodet kan främja kroppens förbränning av lagrat fett med 30% något som är en dramatisk ändring. Och kan hjälpa dig att få se resultat av din träning ännu snabbare. Dessa koffeintabletter kommer hjälpa dig vid träning. Oavsett om det är av syftet att förbränna fett. Eller om det är för att bara bygga muskler. Se våra rekommendationer för träning och prestation nedan.

koffeintabletter träning

SKIP KOFFEIN

100 kapsar – 89kr

Från Svensk hälsokost

Läs mer/köp
koffeintabletter protein.se

KOFFEIN 120st

120 kapsar – 79kr

Från Protein.se
Använd kod ”NYTTIGMAT35” för 35% rabatt.

Läs mer/köp

Fler positiva effekter

Det påverkar inte bara kroppen fysiskt i form utav bättre träningsresultat. Det fungerar även som en höjare för ditt mentala mående. Det påverkar kroppens skapande av serotonin. Serotonin är en signalsubstans som hjälper kroppen att vakna. Serotonin kan man även hitta i många antidepressiva mediciner då det påverkar vårt humör på ett bra sätt. Det hjälper även kroppen att producera dopamin. Dopamin är en också en effektiv kemikalier som skapas i samband med att vi brukar koffein. Det hjälper oss att hålla oss lugnare vilket påverkar vårt psyke positivt.

En annan effekt av en högre mängd dopamin är att det kan förbättra vår motorik. Man kan se likheter i hur koffeinets effekter liknar de effekterna som man får av andra droger som påverkar vårt psyke. Man kan hitta liknande effekter i droger som t.ex. kokain. Men till skillnad från kokain så är denna substans mycket bättre. Speciellt då den inte påverkar kroppen negativt på samma sätt. Samt att den inte är lika beroendeframkallande. Dessa tabletter kan hjälpa dig att behålla ett gott psykiskt mående. Så även om du inte tränar och inte har tankar på att göra det. Så kan dessa tabletter ge dig positiva effekter i alla fall. Se våra rekommendationer för varierande användning nedan.

koffeintabletter svenskt kosttillskott

CORE KOFFEIN

100 kapsar – 69kr

Från Svenskt kosttillskott

Läs mer/köp
koffeintabletter protein.se

DEADLINE FLOW

60 kapsar – 199kr

Från Protein.se
Använd kod ”NYTTIGMAT35” för 35% rabatt.

Läs mer/köp

Har du testat koffeintabletter? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.

Inlägget publicerades i Blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *