Artikeln är en betald annons för Topformula.

Om du letar efter hälsokost på nätet så är Topformula platsen för dig! Här kan du hitta billig hälsokost av riktigt hög kvalité, ofta mycket billigare än konkurrenterna. Här hittar du också ett väldigt stort sortiment, oavsett vad just du letar efter kan du säkert hitta det här.

Bra priset

Som vi redan nämnt har Topformula riktigt bra priser för dig som kund. Dessutom erbjuder dem fri frakt vilket betyder att du inte behöver betala något extra. Kombinera detta med att de ofta erbjuder olika rabatter och du har en vinnande hälsokostbutik på nätet! I många fall kan du faktiskt spara upp till 50% när du handlar från Topformula istället för någon av konkurrenterna!

Sortiment

Priset spelar självklart ingen roll om det inte finns ett stort sortiment att välja från. Som tur är har Topformula lyckats även här. Det finns hundratals olika produkter på deras sida, däribland deras solbrun-kapslar för 38 kr, deras Vitamin-D tabletter för 35 kr eller deras Omega-3 tabletter för 29 kr. Helt enkelt ett stort sortiment med riktigt bra priser, perfekt för alla som älskar hälsokost.

Använd rabattkod “TESTA10” för 10% på ett köp, gäller t.o.m den 31 maj.

topformula

Solbrun+

38kr

topformula

Vitamin D

35kr

topformula

Omega-3

29kr

Egen fabrik

Anledningen till att Topformula kan hålla så låga priser är för att de har en helt egen fabrik i Norrköping. De köper alltså inte in från en leverantör, de sköter sin tillverkning själv vilket sänker priset. När du beställer från Topformula levereras din hälsokost därför direkt från deras fabrik till din dörr. Dessutom betyder detta att Topformula har komplett kontroll över sin kvalité, det vet precis hur deras produkter tillverkas.

Det är just denna fabrik som låtit Topformula gå om sina konkurrenter. De erbjuder bättre kvalité till bättre priser, något som i vanliga fall inte är möjligt. Det är precis därför du ska välja Topformula om du letar efter svensktillverkad hälsokost på nätet med fri frakt och grymma priser!

Inlägget publicerades i Blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *