En Proteinrik äggsallad som är lika god till bakad potatis eller i en wrap som den är i en macka vilket är hur jag åt den.

Ingredienser:

  • 2 skivor valfritt bröd
  • 2 ägg
  • 0,75 Dl Keso
  • Dill
  • 2 Msk Creme cheese
  • 25g rödlök
  • 1 Tsk citron juice

 

Gör så här:

  1. koka äggen hårdkokta och kyl sedan ned dessa i kallt vatten under tiden du förbereder resten.
  2. Lägg keso och Cream cheese i en skål och hacka sedan rödlöken fint och tillsätt den tillsammans med dillen och citronjuicen, krydda sedan efter tycke jag hade salt, peppar och vitlökspulver
  3. Bre Cream cheese på ena sidan och mosa avokadon och sprid ut på den andra halvan av brödet.
  4. skala och finhacka äggen, där tog jag en äggskärare och tog samma ägg på två håll så det blev små kuber. Tillsätt dem till resten och blanda väl.
  5. Rosta två brödskivor och bre dessa med lite smör om du vill, lägg sedan äggsalladen på ena skivan och toppa med den andra.
Inlägget publicerades i Recept.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *