En Proteinrik äggsallad som är lika god till bakad potatis eller i en wrap som den är i en macka vilket är hur jag åt den.
Ingredienser:
- 2 skivor valfritt bröd
- 2 ägg
- 0,75 Dl Keso
- Dill
- 2 Msk Creme cheese
- 25g rödlök
- 1 Tsk citron juice
Gör så här:
- koka äggen hårdkokta och kyl sedan ned dessa i kallt vatten under tiden du förbereder resten.
- Lägg keso och Cream cheese i en skål och hacka sedan rödlöken fint och tillsätt den tillsammans med dillen och citronjuicen, krydda sedan efter tycke jag hade salt, peppar och vitlökspulver
- Bre Cream cheese på ena sidan och mosa avokadon och sprid ut på den andra halvan av brödet.
- skala och finhacka äggen, där tog jag en äggskärare och tog samma ägg på två håll så det blev små kuber. Tillsätt dem till resten och blanda väl.
- Rosta två brödskivor och bre dessa med lite smör om du vill, lägg sedan äggsalladen på ena skivan och toppa med den andra.