Recept på nyttig hemmagjord granola

Här kommer recept på förmodligen världens godaste granola. Hemmagjord glutenfri granola som är vegan-vänlig. Innehåller veganska kakaonibs, kokos och nötter. De flesta som äter nyttigt brukar äta havregryn till frukost, nu kan du variera med en nyttig granola som du gör helt själv. Hemmagjord granola är extremt gott och så mycket nyttigare än den du köper i din vanliga matbutik.

Nyttig hemmagjord granola

 

Skriv ut recept
Recept på nyttig hemmagjord granola
Maträtt Frukost
Förberedelsetid 5 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Passiv tid 50 minuter
Portioner
portioner
Maträtt Frukost
Förberedelsetid 5 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Passiv tid 50 minuter
Portioner
portioner
Instruktioner
  1. Förvärm ugnen till 175 grader och förbered två ugnsplåtar med non-stick spray.
  2. Ta fram en skål - rör om havre, kakaopulver, stevia, kokosflakes, mandel, valnötter, chiafrön och salt. Rör ihop kokosolja, lönnsirap och vaniljextrakt i en annan skål. Tillsätt de våta ingredienserna till det torra och rör om tills allt är jämnt belagt.
  3. Dela ut blandningen mellan de två ugnsplåtar i ett jämnt lager. Baka i ugnen i 20 minuter, ta ut ugnsplåtarna och rör om och fortsätt sedan baka i ugnen ytterligare 20-35 minter. Granolan hårdnar när den svalnar. När den har svalnat, kasta i kakaonibsen (chokladen) och servera.
  4. Förvara granolan i en lufttät behållare.
Receptanteckningar

Klicka här för att köpa veganska kakaonibs. Se alla våra nyttiga recept. Recept och bild av peanutbutterpluschocolate.com/

Dela det här receptet
Inlägget publicerades i Recept.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *