Nobles Kyckling.

Hej!

Nu har vi gjort vårt första oberoende produkttest här på nyttigmat.nu. Denna gången testar vi Nobles kyckling som finns färdiglagade i tre olika smaker. Kyckling i tomatsås, solrosolja och vinäger.

Vi vill inleda recensionen med att slå ett slag för Nobles för den smarta idén, passar perfekt när du inte hinner laga mat eller har bråttom iväg. Kycklingfiléerna är portionsförpackade och färdiglagade på burk, precis som tonfisk på burk. Samt mycket prisvärt alternativ. 180g för 30kr. Man kommer inte undan mycket billigare än så om man vill äta protein av hög kvalité.

Våra rekommendationer är:
1. Nobles Kyckling i tomatsås: 

Mycket god smak och passar till flera maträtter. Tomatsåsen gör att kycklingen inte blir lika torr och ger en god känsla för smaklökarna. Kommer absolut fortsätta äta denna. Rekommenderas starkt!

2. Nobles Kyckling i vinäger: 

Helt OK smak, vi åt kycklingen på naturella riskakor och det var en utmärkt kombination. Vinägern gjorde att kycklingen fick bort den naturella kycklingsmaken. Helt klart ätbar.

3. Nobles Kyckling i solrosolja: 

Inte någon höjdare enligt oss, smaken påminner om tonfisk på burk och kan bli lite torr.

Priser:

180g 30kr
155g 25kr

testa kycklingen
Har du testat kyckling från Nobles? Lämna en recension med ditt betyg och gärna en motivering. Din personliga recension kommer sedan att visas under inlägget inom några timmar oavsett betyg och omdöme. Lämna din recension i kommentarsfältet under eller kontakta oss med din recension.