Ingredienser:

  • 125g torskfilé
  • 1 stort libabröd/tortillabröd
  • Ca 1 DL kokt ris
  • Tomat
  • Paprika
  • Gurka
  • Lök
  • Jalapeno
  • 1 Vitlöksklyfta
  • 0,5 DL kvarg
  • tacosås
  • Paprikapulver, lökpulver, svartpeppar, salt

 

Gör så här:

  1. börja med att koka riset.
  2. Hacka upp grönsakerna i mindre tärningar och ställ dessa åt sidan sålänge.
  3. koka upp lite vatten för att sedan sänka värmen så det sjuder. Dela torsken i bitar på längden och lägg den i vattnet några minuter tills den är klar, lägg den sedan på en bit hushållspapper så överflödig vätska försvinner.
  4. Blanda kvargen med kryddorna och pressa ned vitlöken.
  5. Ta fram brödet och börja med att lägga ett lager av riset i botten följt av grönsakerna, torsken och sedan toppa med såserna.
Inlägget publicerades i Recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *