Ingredienser:
- 125g torskfilé
- 1 stort libabröd/tortillabröd
- Ca 1 DL kokt ris
- Tomat
- Paprika
- Gurka
- Lök
- Jalapeno
- 1 Vitlöksklyfta
- 0,5 DL kvarg
- tacosås
- Paprikapulver, lökpulver, svartpeppar, salt
Gör så här:
- börja med att koka riset.
- Hacka upp grönsakerna i mindre tärningar och ställ dessa åt sidan sålänge.
- koka upp lite vatten för att sedan sänka värmen så det sjuder. Dela torsken i bitar på längden och lägg den i vattnet några minuter tills den är klar, lägg den sedan på en bit hushållspapper så överflödig vätska försvinner.
- Blanda kvargen med kryddorna och pressa ned vitlöken.
- Ta fram brödet och börja med att lägga ett lager av riset i botten följt av grönsakerna, torsken och sedan toppa med såserna.