Havregrynsgröt är en härlig klassiker som mättar otroligt bra. Vad sägs om att testa uppgraderad variation av din gröt?

Skriv ut recept
Ugnsbakad havregrynsgröt med banan och blåbär
En lyxigare variant av den traditionella havregrynsgröten med knaprig yta.
Maträtt Frukost
Förberedelsetid 5 minuter
Tillagningstid 15-20 minuter
Passiv tid 5 minuter
Portioner
person
Ingredienser
Maträtt Frukost
Förberedelsetid 5 minuter
Tillagningstid 15-20 minuter
Passiv tid 5 minuter
Portioner
person
Ingredienser
Instruktioner
  1. Smörj en liten form med kokosolja och sätt på ugnen på 175C.
  2. Dela bananen på hälften (andra hälften används till garnering).
  3. Blanda ihop alla ingredienser (halv banan) och häll i formen.
  4. Baka i ugn 15-20 minuter.
  5. Låt svalna ca 5 minuter innan servering. Toppa med en halv banan. Smaklig måltid!
Receptanteckningar

Tack @johannavoncarlsson för receptet!

ugnsbakad havregrynsgröt

Dela det här receptet
Inlägget publicerades i Recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *